Βαβρίνκα: Απέκλεισε τον Μεντβέντεφ στη Μετς της Γαλλίας

Newsroom
Βαβρίνκα: Απέκλεισε τον Μεντβέντεφ στη Μετς της Γαλλίας
Ο 37χρονος Σταν Βαβρίνκα θυμίζοντας λίγο από τον παλιό καλό εαυτό του, νίκησε τον Ντανίλ Μεντβέντεφ με 2-1 σετ και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά στο 250άρι τουρνουά της γαλλικής πόλης Μετς.

Τη στιγμή που η παγκόσμια αθλητική κοινότητα έχει στραμμένα τα βλέμματά της στο Λονδίνο και την τελευταία εμφάνιση του Ρότζερ Φέντερερ στο Laver Cup, ένας σπουδαίος συμπατριώτης του, ο Σταν Βαβρίνκα πετύχαινε στο Μετς της Γαλλίας μια από τις σημαντικότερες νίκες του τα τελευταία χρόνια.

Ο 37χρονος Βαβρίνκα, των μυρίων προβλημάτων από τους τραυματισμούς, νικούσε τον απογοητευτικό Ντανίλ Μεντβέντεφ με 6-4, 6-7(7), 6-3 παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά, στο 25άρι τουρνουά της γαλλικής πόλης.

O Βαβρίνκα, πρώην Νο.3 στον κόσμο και νυν Νο.284, έφθασε στην 4η συνεχόμενη νίκη του στη Μετς, μιας και προέρχεται από το προκριματικό ταμπλό, ενώ αυτήν, αλλά μόλις την 5η σε κυρίως ταμπλό ΑΤΡ διοργάνωσης, μέσα στο 2022.

Κάτοχος τριών τίτλων σε Grand Slam, o Ελβετός τενίστας πανηγύρισε τον τελευταίο του τίτλο το 2017 στις χωμάτινες επιφάνειες της Γενεύης. Τώρα στα προημιτελικά ο Βαβρίνκα θα αγωνιστεί με τον Σουηδό, Μίκαελ Ίμερ (Νο.100).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα