Ταμείο από Kingbet με Wimbledon και γκολ στο MLS

Newsroom
Ταμείο από Kingbet με Wimbledon και γκολ στο MLS
Δείτε τις σημερινές Kingbet επιλογές στο στοίχημα με τη βοήθεια των ειδικών.

Πολλά αμφίρροπα ματς περιλαμβάνει το σημερινό στοιχηματικό πρόγραμμα τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και σε αυτό του τένις.

Στο MLS διεξάγεται η ματσάρα Βανκούβερ-Λος Αντζελες. Οι γηπεδούχοι είναι ξεκάθαρα ομάδα έδρας. Σε αυτή ποντάρουν για να βρεθούν σε θέσεις πλέι οφ και τρέχουν ένα αήττητο σερί επτά αγώνων. Οι τέσσερις από τους πιο πρόσφατους εμφάνισαν G/G. Το Λος Αντζελες είναι μέχρι τώρα η καλύτερη ομάδα στη χώρα και δικαίως βρίσκεται στην κορυφή με το καλύτερο ρεκόρ.

Προσφάτως ταρακούνησε τα λιμνάζοντα νερά με την απόκτηση του Μπέιλ, ο οποίος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από τις 7 Ιουλίου και μετά. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων στο πρωτάθλημα. Τα τέσσερα από τα πέντε πρόσφατα παιχνίδια τους ανεξαρτήτως διοργάνωσης εμφάνισαν G/G. Αν συνυπολογίσουμε και τα πέντε σερί μεταξύ τους παιχνίδια όπου πέρασαν από το 1-1 οδηγούμαστε ολοταχώς στο G/G του 1.65.

Στο Γουίμπλεντον έφτασε η στιγμή που όλοι περιμέναμε. Η μάχη του Τσιτσιπά με τον Κύργιο είναι γεγονός για τη φάση των «32». Κανείς από τους δύο δεν ήθελε τη συγκεκριμένη μάχη τόσο νωρίς, αλλά η κλήρωση δεν τους έκανε το χατίρι. Το σίγουρο είναι πως ο νικητής θα πάρει ένα τεράστιο μπουστ για τη συνέχεια στη διοργάνωση. Ο Νικ Κύργιος είναι ένας από τους ελάχιστους τενίστες εκτός της πρώτης πεντάδας που έχει καταφέρει να διατηρεί υπέρ του παράδοση κόντρα στον Τσιτσιπά.

Συγκεκριμένα σε τέσσερις αγώνες ο Ελληνοαυστραλός έχει πανηγυρίσει τρεις φορές με πιο πρόσφατο το 2-1 στο Χάλε πριν από 15 μέρες. Και οι τρεις νίκες του έχουν έρθει με 2-1 σετ, ενώ η μοναδική του Ελληνα πρωταθλητή με 2-0 πέρσι στο Λέιβερ Καπ. Ο Κύργιος έφτασε ως εδώ αποκλείοντας με 3-2 τον Τζαμπ και 3-0 τον Κράινοβιτς. Κόντρα στον δεύτερο είχε 50 winners, μόνο 10 αβίαστα λάθη και 25 άσους. Ο Τσιτσιπάς πέταξε εκτός τους Ρίτσαρντ με 3-1 και Τόμπσον με 3-0. Αμφότεροι κρατάνε ως τώρα το ποσοστό κερδισμένων πόντων από πρώτο σερβίς πάνω από το 85%. Ξεκάθαρη φαντάζει στα προγνωστικα στοιχηματος η περίπτωση του over 3,5 στα σετ του αγώνα σε απόδοση 1.50 και το over 38,5 στα συνολικά γκέιμς του αγώνα στο 1.55.

Ανιση φαντάζει η μάχη του Ναδάλ με τον Σονέγκο, αφού ο Ισπανός είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση. Υπάρχουν, όμως, δύο στοιχεία που δίνουν ελπίδες στον Ιταλό να κατακτήσει τουλάχιστον ένα σετ. Το ένα είναι το εξαιρετικό τένις που έπαιξε ο Σονέγκο στο 3-0 επί του Γκαστόν και τα 13 μπρέικ πόιντς που βρήκε.

Το δεύτερο είναι το ότι ο Ναδάλ έχει χάσει σετ στους δύο προηγούμενους γύρους και μάλιστα από κατώτερους τενίστες από τον τωρινό. Κέρδισε με 3-1 τους Τσερούντολο και Μπεράνκις. Το να χάσει σετ και πάλι πληρώνει 1.70 στα προγνωστικα τενις και φαντάζει αρκετά πιθανό.

 

Τελευταία Νέα