Η Kingbet βρήκε σημεία σε MLS και Τσιτσιπά

Newsroom
Η Kingbet βρήκε σημεία σε MLS και Τσιτσιπά
Αρκετά καλό το σημερινό στοιχηματικό πρόγραμμα, με αξιόλογες επιλογές για όλα τα γούστα σε δύο μέτωπα.

Ξεκίνημα από τον βασιλιά των σπορ και τη μάχη της Ελσίνκι στην έδρα της Μάριεχαμν για το φινλανδικό πρωτάθλημα. Η Ελσίνκι ως τώρα δυσκολεύεται αρκετά με τις κλειστές άμυνες. Έρχεται από ήττα σοκ εντός έδρας από την Ούλου με 1-0, όπου σπατάλησε πάμπολλες ευκαιρίες. Το θετικό γι’ αυτή είναι πως τώρα αντιμετωπίζει μια ομάδα με τεράστια κενά στα μετόπισθεν, η οποία παίζει πολύ ελεύθερο ποδόσφαιρο. Οι νησιώτες ηττήθηκαν από τη Χάκα με 3-2 στον τελευταίο αγώνα τους φτάνοντας τα τρία over και G/G στην τελευταία τετράδα αγώνων τους. Στο πρωτάθλημα δέχονται γκολ εδώ και 9 αγωνιστικές. Η Ελσίνκι θα μπει με το πόδι στο γκάζι ψάχνοντας ένα γρήγορο τέρμα που θα αποβάλλει το άγχος. Θέλει να χρυσώσει το χάπι της πρόσφατης ήττας της. Υπό αυτές τις συνθήκες και συνυπολογίζοντας το 3-2 υπέρ της Μάριεχαμν στο μεταξύ τους παιχνίδι για το Λιγκ Καπ τον περασμένο Φλεβάρη θα πάμε στο Μάριεχαμν-Ελσίνκι στο over του 1.78.

Στο Κύπελλο Αμερικής διεξάγεται το μεγάλο τοπικό ντέρμπι της Νέας Υόρκης ανάμεσα στους Ρεντ Μπουλς και τη Σίτι. Ο αγώνας είναι νοκ άουτ για την προημιτελική φάση και θα γίνει στην έδρα των Ρεντ Μπουλς. Το μομέντουμ είναι υπέρ των γηπεδούχων, οι οποίοι έρχονται από νίκη με 2-0 κόντρα στο Τορόντο. Την ίδια ώρα η πρωταθλήτρια Σίτι έμεινε στο 1-1 εντός με το Κολοράντο. Βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο οι φιλοξενούμενοι, αφού ο κόουτς Ντέιλα τους άφησε στα κρύα του λουτρού για λογαριασμό της Σταντάρ Λιέγης. Συνεχίζουν με υπηρεσιακό τον Κάσινγκ. Παράλληλα ο ηγέτης και πρώτος σκόρερ Καστεγιάνος είναι πολύ κοντά στο να αποχωρήσει έχοντας πολύ αξιόλογες προτάσεις, κυρίως από την Ευρώπη. Αυτομάτως ο άσος αποκτά αξία, αλλά χρειάζεται κάλυψη στην ισοπαλία. Το στο Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς-Νιου Γιορκ Σίτι παίζεται στο 1.50.

Στο πρόγραμμα του τένις και συγκεκριμένα στο τουρνουά της Μαγιόρκα διεξάγεται ο αγώνας του Τσιτσιπά με τον Ιβάσκα. Στον προηγούμενο γύρο ο Ιβάσκα κέρδισε πολύ εύκολα τον Ρουσουβιόρι με 6-4 και 6-1. Είχε επτά άσους και τέσσερα μπρέικς. Ο Τσιτσιπάς τώρα ρίχνεται στη μάχη του συγκεκριμένου τουρνουά. Νωρίτερα αποκλείστηκε από τον Κύργιο με 2-1 στο Χάλε. Έπαιξε με τον Λευκορώσο στη Βαρκελώνη πριν από δύο μήνες ακριβώς και έφτασε στη νίκη με 2-1. Ο Έλληνας πρωταθλητής είναι μεν το φαβορί, αλλά η νίκη του δεν θα έρθει εύκολα. Πολύ καλή περίπτωση ο συνδυασμός της με το over 18,5 στα συνολικά γκέιμς του αγώνα σε απόδοση 1.80.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα