Ναδάλ και Ζβέρεφ στους «16» της Ρώμης, με Κατσάνοφ ο Τσιτσιπάς

Newsroom
Ναδάλ και Ζβέρεφ στους «16» της Ρώμης, με Κατσάνοφ ο Τσιτσιπάς
Ο Ραφαέλ Ναδάλ ξεκίνησε δυναμικά στην Ρώμη κερδίζοντας τον Ισνερ μέσα σε 76 λεπτά.

Με συνοπτικές διαδικασίες ο Ραφαέλ Ναδάλ προκρίθηκε στην φάση των «16» στο Masters της Ρώμης.

Ο Ισπανός χρειάστηκε 1 ώρα και 16 λεπτά απέναντι στον Τζον Ισνερ, τον οποίο κέρδισε με 2-0 σετ (6-3, 6-1), έχοντας το εκπληκτικό 81% κερδισμένων πόντων στο πρώτο σερβίς και 3 μόλις αβίαστα λάθη.

Στον επόμενο γύρο θα παίξει με τον Ντένις Σαποβάλοφ.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ αντίθετα, τα βρήκε σκούρα στο πρώτο σετ, αλλά κατάφερε να λυγίσει στο tie break τον Σεμπάστιαν Μπάεζ και τελικά να πάρει τη νίκη με 7-6 (6), 6-3. Ο Ζβέρεφ περιμένει τον Ντε Μινόρ στον επόμενο γύρο, ο οποίος απέκλεισε τον Τόμι Πολ με 7-5, 6-4.

Εκτός του Μπάεζ, εκτός έμεινε και ο άλλος Αργεντινός του ταμπλό σήμερα, ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν, ο οποίος έχασε από τον Μάρκος Ζιρόν με 6-1, 7-6. Εκτός και ο Γκοφέν που τα βρήκε σκούρα κόντρα στον Μπρούκσμπι, χάνοντας με 6-0, 7-6.

Με Κατσάνοφ ο Τσιτσιπάς

Οσον αφορά τον αντίπαλο του Στέφανου Τσιτσιπά, αυτός θα είναι ο Κάρεν Κατσάνοφ. Ο Ρώσος χρειάστηκε τρία σετ σε ένα ενδιαφέρον ματς, για να κάμψει την αντίσταση του Καρένιο Μπούστα με 6-4, 2-6, 6-1.

Ο νικητής από το ματς Τσιτσιπά Κατσάνοφ, θα παίξει στα προημιτελικά ή με τον Κραϊνοβιτς, ή με τον νικητή από το ματς Σίνερ – Φονίνι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα