Ναδάλ και Ζβέρεφ στους «16» της Ρώμης, με Κατσάνοφ ο Τσιτσιπάς

Newsroom
Ναδάλ και Ζβέρεφ στους «16» της Ρώμης, με Κατσάνοφ ο Τσιτσιπάς
Ο Ραφαέλ Ναδάλ ξεκίνησε δυναμικά στην Ρώμη κερδίζοντας τον Ισνερ μέσα σε 76 λεπτά.

Με συνοπτικές διαδικασίες ο Ραφαέλ Ναδάλ προκρίθηκε στην φάση των «16» στο Masters της Ρώμης.

Ο Ισπανός χρειάστηκε 1 ώρα και 16 λεπτά απέναντι στον Τζον Ισνερ, τον οποίο κέρδισε με 2-0 σετ (6-3, 6-1), έχοντας το εκπληκτικό 81% κερδισμένων πόντων στο πρώτο σερβίς και 3 μόλις αβίαστα λάθη.

Στον επόμενο γύρο θα παίξει με τον Ντένις Σαποβάλοφ.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ αντίθετα, τα βρήκε σκούρα στο πρώτο σετ, αλλά κατάφερε να λυγίσει στο tie break τον Σεμπάστιαν Μπάεζ και τελικά να πάρει τη νίκη με 7-6 (6), 6-3. Ο Ζβέρεφ περιμένει τον Ντε Μινόρ στον επόμενο γύρο, ο οποίος απέκλεισε τον Τόμι Πολ με 7-5, 6-4.

Εκτός του Μπάεζ, εκτός έμεινε και ο άλλος Αργεντινός του ταμπλό σήμερα, ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν, ο οποίος έχασε από τον Μάρκος Ζιρόν με 6-1, 7-6. Εκτός και ο Γκοφέν που τα βρήκε σκούρα κόντρα στον Μπρούκσμπι, χάνοντας με 6-0, 7-6.

Με Κατσάνοφ ο Τσιτσιπάς

Οσον αφορά τον αντίπαλο του Στέφανου Τσιτσιπά, αυτός θα είναι ο Κάρεν Κατσάνοφ. Ο Ρώσος χρειάστηκε τρία σετ σε ένα ενδιαφέρον ματς, για να κάμψει την αντίσταση του Καρένιο Μπούστα με 6-4, 2-6, 6-1.

Ο νικητής από το ματς Τσιτσιπά Κατσάνοφ, θα παίξει στα προημιτελικά ή με τον Κραϊνοβιτς, ή με τον νικητή από το ματς Σίνερ – Φονίνι.

 

Τελευταία Νέα