Τσιτσιπάς: Πότε παίζει με τον Πουίγ στη Μαδρίτη

Newsroom
Τσιτσιπάς: Πότε παίζει με τον Πουίγ στη Μαδρίτη
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Γάλλος, Λούκας Πούιγ θα κλείσουν το πρόγραμμα της Τετάρτης στο κεντρικό γήπεδο των εγκαταστάσεων στο Όπεν της Μαδρίτης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αρχίζει την προσπάθειά του στο απλό ανδρών του Όπεν της Μαδρίτης. Για τη φάση των «32» ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο, Λούκας Πούιγ και είναι το φαβορί για την πρόκριση.

Το παιχνίδι την Τετάρτη (4/5), θα είναι το 5ο και τελευταίο του προγράμματος στο κεντρικό γήπεδο και δεν θα αρχίσει πριν από τις 10:30 το βράδυ. Να σημειωθεί πως το «Manolo Santana Stadium» διαθέτει οροφή, που σε περίπτωση βροχής κλείνει, όπως συνέβη στον αγώνα του Τζόκοβιτς με τον Μονφίλς.

Με ώρα έναρξης τις 13:00 θα έχουν προηγηθεί τα παιχνίδια: Τζαμπέρ-Χάλεπ, Τσίλιτς-Ζβέρεφ, Ναδάλ-Κετσμάνοβιτς, Σορίμπες Τόρνο-Πεγκούλα. Ο 28χρονος Πουίγ, Νο.174, στον 1ο γύρο νίκησε τον Κάρεν Κατσάνοφ με 6-3, 6-4.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα