Τζόκοβιτς: Έκανε το 18-0 επί του Μονφίλς

Newsroom
Τζόκοβιτς: Έκανε το 18-0 επί του Μονφίλς
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς νικώντας τον Γκαέλ Μονφίλς στη Μαδρίτη, διεύρυνε το μεταξύ τους σκορ στο 18-0!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μπήκε νικηφόρα στο Όπεν της Μαδρίτης, με τον Σέρβο να επικρατεί με 6-3, 6-2 του Γκαέλ Μονφίλς και να περνά στη φάση των «16». Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο Τζόκοβιτς νίκησε τον Γάλλο για 18η φορά σε ισάριθμες αναμετρήσεις τους στο tour.

Στο 1ο σετ ο Μονφίλς δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες για μπρέικ, ο Τζόκοβιτς το πέτυχε στο 6ο γκέιμ για το 4-2, για να φθάσει στο 6-3. Ακόμα πιο εύκολη ήταν η αναμέτρηση για τον Τζόκοβιτς στο 2ο σετ, 6-2, και τώρα στο δρόμο για τα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Άντι Μάρεϊ και Ντένις Σαποβάλοφ.

Αντίθετα ο Αντρέι Ρούμπλεφ κόπιασε ιδιαίτερα για να ξεπεράσει το εμπόδιο του 20χρονου Βρετανού, Τζακ Ντρέιπερ, καθώς στο 3ο σετ βρέθηκε στο 0-3, αλλά πέτυχε την ανατροπή. Ο Ρώσος επικράτησε με 2-6, 6-4, 7-5 πέρασε στους «16».

Σε άλλα παιχνίδια ο Μάριν Τσίλιτς νίκησε τον Ράμος-Βινόλας με 6-3, 3-6, 6-4, ο Χουμπέρτ Χουρκάτζ τον Ούγκο Ντελιέν με 7-5, 6-7, 6-3 και ο Μίομιρ Κετσμάνοβιτς τον Αλεξλάντερ Μπούμπλικ με 6-4, 7-5.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα