Τζόκοβιτς: Οι ατάκες του πατέρα του που προκαλούν γέλια (ή και κλάματα)

Newsroom
Τζόκοβιτς: Οι ατάκες του πατέρα του που προκαλούν γέλια (ή και κλάματα)
Ο Σέρτζαν Τζόκοβιτς πέταξε ατάκες σε Σέρβους δημοσιογράφους εκτός λογικής…

Απόλυτα κατανοητό είναι ένας πατέρας να υπερβάλει ορισμένες φορές όταν μιλά για το παιδί του. Όμως ο Σέρτζαν Τζόκοβιτς έχει χάσει κάθε μέτρο με όσα γίνονται στην Αυστραλία με τον Νόβακ.

Μετά τις ατάκες περί «Ιησού» και του «ήλιου» της Σερβίας που χαρακτήρισε τον γιο του, στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με όλη την οικογένεια για τον Νόλε, πέταξε ατάκες που φτάνουν (ή ξεπερνούν, ανάλογα πως το βλέπει κανείς) το όριο της γραφικότητας…

Αποκάλεσε δικτάτορα τον πρωθυπουργό της Αυστραλίας, την χώρα μπανανία, έκανε λόγο για αντιμετώπιση του γιου του λες και είναι τρομοκράτης στο Γκουαντάναμο και ζήτησε παρέμβαση της βασίλισσας Ελισάβετ, μεταξύ άλλων.

Μερικές από τις ατάκες που είπε στους Σέρβους δημοσιογράφους χθες, αλλά και τις προηγούμενες ημέρες για όσα γίνονται:

«Καλώ την βασίλισσα Ελισάβετ, την ηγέτιδα της Κοινοπολιτείας, να παρέμβει και να προστατέψει τα δικαιώματα του γιου μου, Νόβακ Τζόκοβιτς και να σταματήσει την πολιτική δίωξη σε βάρος του. Καλώ τους Αυστραλούς να σηκώσουν την φωνή τους απέναντι στην τρομοκρατία και την βάναυση παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στον καλύτερο τενίστα»

«Η Αυστραλία έχει μετατραπεί σε μία κοροϊδία του ελεύθερου κόσμου, συμπεριφέρονται στον γιο μου, τον δικό σας παγκόσμιο πρωταθλητή, σαν πολιτικό κρατούμενο. Σαν τρομοκράτη στο Γκουαντάναμο. Του αφαιρούν το δικαίωμα να παίξει, το δικαίωμα της άποψης, της ελεύθερης γνώμης. Αλλά τούτο μόνο θα πω δημόσια: τα πολιτικά τέρατα δεν θα τον σπάσουν. Ο πλανήτης μπορεί να δει την fake δημοκρατία από κάποιον… Σκοτ (Μόρισον

«Φέρονται στον Νόβακ λες και είναι εχθρός του κράτους και όχι ο καλύτερος τενίστας του κόσμου που έχει κάνει δωρεές να τους βοηθήσει. Εθνικιστές του συμπεριφέρονται λες και είναι πολίτης τελευταίας διαλογής. Πολιτικοί εγκληματίες δεν σέβονται τα δικαιώματά τους και τις αποφάσεις του δικαστηρίου. Του δικού τους δικαστηρίου και του νομικού συστήματός τους».

«Η Αυστραλία είναι πλέον μια μπανανία και ο γιος μου θα γραφτεί στην ιστορία ως ένας άλλος Σπάρτακος που στέκεται στην τελευταία γραμμή αμυνόμενος για την ελευθερία του»

 

Τελευταία Νέα