Κυκλοφόρησε βίντεο με την Πενγκ να τρώει σε εστιατόριο με τον προπονητή της (vids)

Κώστας Ευθυμιάδης
Κυκλοφόρησε βίντεο με την Πενγκ να τρώει σε εστιατόριο με τον προπονητή της (vids)
Δημοσιογράφος Κινεζικής εφημερίδας -ελεγχόμενης από την κυβέρνηση- πόσταρε δύο βίντεο της Σουάι Πενγκ και ισχυρίζεται ότι τραβήχτηκαν σήμερα.

Δύο βίντεο κυκλοφορούν από τους Κινέζους στο διαδίκτυο με την Σουάι Πενγκ και ισχυρίζονται πως είναι σημερινά.

Συγκεκριμένα, δημοσιογράφος της Global Times της Κίνας, πόσταρε δύο βίντεο της Κινέζας τενίστριας, όπου στο ένα φαίνεται ξεκάθαρα πως είναι αυτή και έχει δείπνο μαζί με τον προπονητή της και άλλη παρέα.

Στο δεύτερο βίντεο δεν είναι απολύτως ξεκάθαρο πως είναι αυτή. Στο δεύτερο βίντεο μπορεί να διακρίνει κάποιος ότι το μαλλί της από πίσω είναι ελεύθερο, ενώ στο βίντεο εντός του εστιατορίου είναι πιασμένο πίσω (χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει και κάτι).

Πάντως, ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί ο ισχυρισμός του δημοσιογράφου ότι το βίντεο έχει τραβηχτεί σήμερα.

Μετά την παγκόσμια κατακραυγή στη Κίνα για την μυστηριώδη εξαφάνιση της Πενγκ, οι Κινέζοι μέσω των ΜΜΕ λένε πως σύντομα θα κάνει την εμφάνισή της, χωρίς να λένε ωστόσο αν είναι καλά στην υγεία της. Τώρα κυκλοφόρησαν αυτά τα δύο βίντεο για τα οποία λένε πως είναι σημερινά, ωστόσο υπάρχουν προς το παρόν αμφιβολίες όσον αφορά την αυθεντική ημερομηνία τους.

Σύμφωνα με τους Κινέζους, ο προπονητής της, με τον οποίο φαίνεται στο βίντεο να συζητά στο τραπέζι, της λέει ότι αύριο είναι 21 Νοεμβρίου και κάνει κουβέντα για την πανδημία. Όμως δεν είναι και βέβαιο πως το βίντεο αυτό τραβήχτηκε σήμερα ή τραβήχτηκε πέρυσι τέτοια ημέρα. Κάποιοι πάλι πιστεύουν πως το βίντεο αυτό είναι «σκηνοθετημένο» για να φανεί πως η Πενγκ είναι καλά και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας…

 

Τελευταία Νέα