Μάρεϊ: «Δεν θα είναι έκπληξη να κερδίσω κάποιον τίτλο»

Newsroom
Μάρεϊ: «Δεν θα είναι έκπληξη να κερδίσω κάποιον τίτλο»
O Άντι Μάρεϊ δηλώνει πως μπορεί να κατακτήσει ξανά τίτλο ενώ είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ με την παράδοση να είναι με το μέρος του.

Το τουρνουά της Αμβέρσας το 2019 ήταν το τελευταίο που έχει κατακτήσει στην καριέρα του ο Άντι Μάρεϊ.

Ο Βρετανός έχει 46 τίτλους καριέρας και φιλοδοξεί να προσθέσει και τον 47ο και μάλιστα στο προσεχές διάστημα. Ο Άντι Μάρεϊ που είναι ήδη στον 3ο γύρο του Indian Wells και παίζει στις 23:30 με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ δηλώνει έτοιμος για όλα.

«Πραγματικά πιστεύω ότι μπορεί να κατακτήσω και πάλι κάποιο τουρνουά. Επίσης μπορώ να έχω καλά αποτελέσματα κόντρα σε κορυφαίους παίκτες», είπε ο Σκοτσέζος.

Ο άνθρωπος που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του θα παίξει με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ για μια θέση στους "16" στο Indian Wells και μετράει μόνο νίκες απέναντι στον Γερμανό.

Τον κέρδισε στο Australian Open 2016 και στο Cincinnati Masters 2020.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ που είναι υπό έρευνα για την βιοπραγία που κατήγγειλε η πρώην σύντροφος του Όλια Σαρίποβα μπορεί να υποστηρίζει πως όλα είναι ψέμματα αλλά η υπόθεση που είναι βασικό θέμα συζήτησης στο Tour.

Ο Μάρεϊ αν και δεν πήρε θέση για το θέμα έχει σταθεί στο παρελθόν απέναντι σε οποιανδήποτε μορφή βίας και για τον αντίπαλο του δήλωσε: «Δεν θα έλεγα ότι είμαστε οι καλύτεροι φίλοι. Δεν συζητάμε και πολύ».

@Photo credits: Twitter Indian Wells
 

Τελευταία Νέα