Σάκκαρη - Κονταβέιτ 0-2: Χαμένη ευκαιρία τίτλου στην Οστράβα (vids)

Αντώνης Πατσούρας
Σάκκαρη - Κονταβέιτ 0-2: Χαμένη ευκαιρία τίτλου στην Οστράβα (vids)
Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 6-2,7-5 από την Ανέτ Κονταβέιτ στον τελικό του Ostrava Open αλλά την Δευτέρα (27/9) θα είναι στο Νο10 της παγκόσμιας κατάταξης.

Χωρίς τον τίτλο στις αποσκευές της θα φύγει από την Οστράβα της Τσεχίας η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα τενίστρια, που είχε εξαιρετική πορεία στο Ostrava Open, δεν μπόρεσε να βρει "αντίδοτο'" στο φανταστικό παιχνίδι της Ανέτ Κονταβέιτ και ηττήθηκε από εκείνη σε 1.32' με 6-2,7-5 στον τελικό της Κυριακής.

Η Μαρία Σάκκαρη που "πλήρωσε" τα πολλά αβίαστα λάθη της, έδειξε κουρασμένη στο μεγάλο ραντεβού, έμεινε έτσι στο 1/3 σε τελικούς στην καριέρα της αλλά την Δευτέρα (27/9) θα είναι για πρώτη φορά στο Νο10 κόσμου!

Η Ανέτ Κονταβέιτ έφτασε στους 3 τίτλους καριέρας, η Μαρία Σάκκαρη έμεινε στον έναν και μοναδικό της που κατέκτησε στο Μαρόκο το 2019.

Αυτή ήταν η 5η νίκη σε 11 αγώνες κόντρα στην Σάκκαρη για την Εσθονή.

Αλάνθαστη Κονταβέιτ!

Η Ανέτ Κονταβέιτ θα ξεκινήσει με love service game (1-0) και θα φτάσει εύκολα με το σερβίς της στο 2-1. Η Εσθονή θα έχει μπρέικ πόιντ στο 4ο γκέιμ αλλά η Ελληνίδα θα το σβήσει αλλά θα έχει και 2η ευκαιρία η αντίπαλος της.

Με μπρέικ θα προηγηθεί με 3-1 και θα το υπερασπιστεί με το σερβίς της (4-1). Με δυσκολία η Σάκκαρη θα μειώσει σε 4-2 αλλά η Κονταβέιτ με love service game πάει στο 5-2.

Η Κονταβέιτ με όπλο τις επιστροφές της θα φτάσει σε σετ πόιντ και με μπρέικ σε 32' θα κλείσει το σετ στο 6-2.

Η Εσθονή είχε 83% στο 1ο σερβίς της και είχε επίσης 9 winners και μόλις 3 αβίαστα. Η Ελληνίδα είχε 8 winners και 13 αβίαστα. Τα μπρέικ πόιντ ήταν 2/3 και 0/0 (Σάκκαρη).

Χαμένη προσπάθεια

Το 2ο σετ αρχίζει με μπρέικ πόιντ της Σάκκαρη αλλά η Κονταβέιτ θα το σβήσει για το 1-0.

Με το σερβίς της θα φτάσει στο 2-1 και στο 3-2. Με love service game η Σάκκαρη ισοφαρίζει σε 3-3 και εν συνεχεία με δυσκολία σε 4-4.

Προβάδισμα με 5-4 για την Εσθονή και η Ελληνίδα μετά από 3 ισοπαλίες θα ισοφαρίσει σε 5-5. Το 6-5 είναι για την Κονταβέιτ και με μπρέικ θα φτάσει στο 7-5 και στο 2-0 στα σετ.

@Photo credits: Twitter Ostrava Open
 

Τελευταία Νέα