H Μπουσάρ χαρακτήρισε «κλάψα» τον Τζόκοβιτς (vid)

Κώστας Ευθυμιάδης
H Μπουσάρ χαρακτήρισε «κλάψα» τον Τζόκοβιτς (vid)
H Ζενί Μπουσάρ σε ένα βίντεο προσπάθησε να περιγράψει μονολεκτικά την άποψή της για ορισμένες προσωπικότητες, χαρακτηρίζοντας… κλάψα τον Τζόκοβιτς.

Η Ζενί Μπουσάρ ως τενίστρια είχε μία διετία που είχε καταπλήξει τα πλήθη. Μετά άρχισαν οι… φωτογραφίσεις και ένα lifestyle που έφερε το τένις σε δεύτερη μοίρα για την Καναδή.

Η Μπουσάρ σε αρκετά τουρνουά κατεβαίνει ως σχολιάστρια και πρόσφατα διαδυκτιακό κανάλι για το τένις της ζήτησε να περιγράψει ορισμένες προσωπικότητες του αθλήματός της, αλλά και celebrities, με την πρώτη λέξη που έρχεται στο μυαλό της.

Η Καναδή χαρακτήρισε «κτήνος» (στους αγώνες) τον Ράφαελ Ναδάλ, όμως ο χαρακτηρισμός που έδωσε στον Νόβακ Τζόκοβιτς, σίγουρα ξαφνιάζει.

Η Μπουσάρ χαρακτήρισε τον Σέρβο ως ένα «μωρό που κλαίει», χαρακτηρισμός που σίγουρα θα είχε ενδιαφέρον να απαντηθεί από τον Νόλε

Ανάμεσα στα ονόματα που κλήθηκε να σχολιάσει ήταν και αυτό του Στέφανου Τσιτσιπά, για τον οποίο περιορίστηκε να πει ότι είναι Ελληνας… Ακόμη και για τον Φέντερερ, η απάντησή της ήταν το… όνομά του.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:


 

Τελευταία Νέα