Η Μάσα... δεν μάσησε

Gazzetta team
Η Μάσα... δεν μάσησε

bet365

Η Λούσιε Σαφάροβα ήταν σκληρό καρύδι στη Στουτγκάρδη και έβαλε πολύ δύσκολα στη Μαρία Σαράποβα, όμως στο τέλος μίλησε η κλάση της 26χρονης Ρωσίδας.

Η Μάσα λύγισε την Τσέχα (Νο.25) με 6-4, 6-7(3), 6-3 μετά από 3 ώρες και 9 λεπτά αγώνα (!) και πήρε το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Porsche Tennis Grand Prix. Το παιχνίδι ήταν πραγματικά συγκλονιστικό, με συνεχείς εναλλαγές συναισθημάτων και οι δύο αθλήτριες έδωσαν και την ψυχή τους στο κορτ! To No.2 στον κόσμο πέτυχε το πιο καθοριστικό μπρέικ στο έκτο γκέιμ του τρίτου σετ και αφού εκμεταλλεύτηκε το πέμπτο ματς πόιντ πήρε την πολύ μεγάλη νίκη.

Η Σαράποβα συνεχίζει έτσι την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της και βρίσκει μπροστά της την Άνα Ιβάνοβιτς. Το πρώην Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και άφησε εκτός συνέχειας της Νάντια Πέτροβα με 6-4, 6-3.
Στην οκτάδα πέρασε και το Νο.2 του ταμπλό, η Να Λι. Η 31χρονη Κινέζα κέρδισε με 6-1, 6-2 τη Μιριάνα Λούτσιτς Μπαρόνι και έκλεισε πολύ ενδιαφέρον ραντεβού με την Πέτρα Κβίτοβα, που ίδρωσε για να αποκλείσει την Τζούλια Γκόργκες με 2-6, 7-6(4), 6-2. Την πρόκριση πήρε, πάντως, μια άλλη... ντόπια, η Αντζελίκ Κέρμπερ, μετά τη νίκη της με 6-0, 6-4 την Αναστάσια Παβλιουτσένκοβα και θα παλέψει τώρα με τη Γιαροσλάβα Σβέντοβα, η οποία νίκησε με 2-0 σετ (7-5, 6-4) την Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο.
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα