Τσιμίκας: «Έβγαλα τη σέντρα κι ήξερα ότι ο Μήτρογλου θα σκοράρει»!

Τσιμίκας: «Έβγαλα τη σέντρα κι ήξερα ότι ο Μήτρογλου θα σκοράρει»!

Gazzetta team
Τσιμίκας: «Έβγαλα τη σέντρα κι ήξερα ότι ο Μήτρογλου θα σκοράρει»!
Ντεμπούτο ονειρεμένο! Ασίστ και νίκη της εθνικής ομάδας. Ο Κώστας Τσιμίκας στην... πρώτη του με την «γαλανόλευκη» φανέλα μίλησε για τη φάση του γκολ, αλλά και το πως τον υποδέχτηκαν οι συμπαίκτες του!

Ντεμπούτο με ασίστ «έγραψε» ο Έλληνας μπακ του Ολυμπιακού με την Εθνική Ανδρών, που επικράτησε με 1-0 απέναντι στην Ουγγαρια στο ΟΑΚΑ για την τρίτη αγωνιστική του UEFA Nations League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της CosmoteTV:

«Έβγαλα τη σέντρα και ήξερα πως ο Μήτρογλου θα το βάλει σίγουρα. Είμαι χαρούμενος για όσα έχω πετύχει και συνεχίζω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό με βοήθησαν να έχω καλά τρεξίματα, αυτοπεποίθηση και χαίρομαι που από τις Ελπίδες βρέθηκα στην Ανδρών.

Ολλανδία – Γερμανία με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Όλα τα παιδιά με βοήθησαν, είμαστε όλοι φίλοι, αγκαλιαζόμαστε, αυτό με βοήθησε να προσαρμοστώ. Θέλω να αφήσω την ψυχή μου στο γήπεδο. Με αποθέωσαν για την ασίστ, όμως τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τη Φινλανδία και εκεί θέλω πάλι να μοιράσω ασίστ, να βάλω γκολ και να βοηθήσω όπως μπορώ την ομάδα.

Έχουμε καλή ομάδα, καλό σύνολο με ποιοτικούς παίκτες και πάμε για τη νίκη. Οι φίλαθλοι να μας ακολουθούν και να μας στηρίζουν, τους ευχαριστούμε».

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα