«Εύχομαι να κερδίσω στη δημοπρασία του Νικολαΐδη για να παραμείνει το μετάλλιο ή η δάδα στην οικογένειά του» (vid)

«Εύχομαι να κερδίσω στη δημοπρασία του Νικολαΐδη για να παραμείνει το μετάλλιο ή η δάδα στην οικογένειά του» (vid)

bet365

Από σήμερα ξεκινάει η δημοπρασία των αντικειμένων του Αλέξανδρου Νικολαΐδη και γνωστός επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης εύχεται να κερδίσει σ' αυτήν για να παραμείνει η δάδα ή το μετάλλιο που έχει πλειοδοτήσει στην οικογένεια του Ολυμπιονίκη.

Από σήμερα και έως τις 12 Δεκεμβρίου, ξεκινά η δημοπρασία των αντικειμένων του Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Ο γνωστός επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης, Στέφανος Σαράτσης, ο οποίος έχει τεράστια κοινωνική προσφορά, στέλνει το δικό του ξεχωριστό μήνυμα συμμετέχοντας στη δημοπρασία.

Συγκεκριμένα, τονίζει πως ο ίδιος είτε κερδίσει είτε χάσει τα χρήματα αλλά και το αντικείμενο που είναι να πάει στα χέρια του θα παραμείνει στην οικογένεια Νικολαΐδη, καθώς θα ήταν άδικο να μεγαλώσουν τα παιδιά του αείμνηστου Ολυμπιονίκη χωρίς το μετάλλιο του πατέρα τους.

Μεταξύ άλλων αναφέρει ο Σαράτσης:

«Θα ήθελα πάρα πολύ να κερδίσω αυτή τη δημοπρασία και να είμαι εγώ ο νικητής, διαθέτοντας το ποσό που έχω σημειώσει στο ανάλογο τετράγωνο. Βέβαια, οι δημοπρασίες ξέρετε πως λειτουργούν: Βάζουν όλοι τα χρήματα που μπορούν να διαθέσουν, ανεβαίνει η τιμή και τελικά κερδίζει αυτός που έχει τοποθετήσει τα περισσότερα χρήματα. Οι υπόλοιποι όλοι δεν χάνουν τίποτα. Απλά την προσπάθεια που έκαναν ως τότε.

Θα ήθελα πολύ να κερδίσω εγώ τη δημοπρασία αυτή. Γιατί όμως; Γιατί και να κερδίσουμε ακόμα, τα χρήματα αλλά και το μετάλλιο ή τη δάδα που θα κερδίσουμε θα παραμείνουν στην οικογένεια. Τα χρήματα για να τα διαχειριστεί η οικογένειά του και να τα μοιράσει στα ιδρύματα που επέλεξαν οι ίδιοι και το ανεκτήμιτο αντικείμενο το οποίο χαρίζει ο Αλέξανδρος και η Δώρα, θα παραμείνει στο έπιπλο που το έχουν ήδη στο σπίτι τους.

Πόσο άδικο θα ήταν να μεγαλώσουν τα δικά μου παιδιά μ' ένα τέτοιο αντικείμενο ανεκτίμητης αξίας στο σπίτι μας και όχι τα δικά του παιδιά με το μεγάλλιο του πατέρα τους ή τη δάδα του πατέρα τους. Κανείς δεν θέλει την αδικία αυτή γι΄ αυτό ας είμαι ο πρώτος που θα ενεργήσω έτσι, ελπίζοντας να βρεθούν κι άλλοι σαν εμένα, οι οποίοι θα ενεργήσουν κατά τον ίδιο τρόπο και θα συμμετέχουμε με το ποσό που μπορούμε - χάσουμε κερδίσουμε, θα αφήσουμε τα χρήματα για τα ιδρύματα που είναι να πάνε και να αφήσουμε και το αντικείμενο αυτό, αυτό το μοναδικό αντικείμενο να βρίσκεται στα χέρια της οικογένειάς του. Υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη σύζυγό του, στη Δώρα, στους γονείς του και στα αδέρφια του. Δώρα μου σε αγαπάμε πολύ».

To μήνυμα που θέλει να περάσει ο Στέφανος Σαράτσης:

 

Τελευταία Νέα