Αλέξανδρος Νικολαϊδης: Το αντίο του Τζο Αρλάουκας στον Ολυμπιονίκη

Newsroom
Αλέξανδρος Νικολαϊδης: Το αντίο του Τζο Αρλάουκας στον Ολυμπιονίκη

bet365

Ο πρώην άσος της Ρεάλ, Τζο Αρλάουκας, αναφέρθηκε στον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαϊδη.

Ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλο το αθλητικό φάσμα και είχε κάνει μόνο φίλους. Κυρίως στο μπάσκετ, στο οποίο είχε ιδιαίτερη αδυναμία και έλεγε ότι αυτό το άθλημα θα ακολουθούσε αν δεν έκανε τάε κβον ντο.

Προ 5ετιας γνώρισε έναν σπουδαίο μπασκετμπολίστα, με καριέρα μεταξύ άλλων στην Ρεάλ Μαδρίτης, την ΑΕΚ και τον Αρη, τον Τζο Αρλάουκας.

Ο Αρλάουκας με αφορμή τον θάνατο του Νικολαϊδη, έκανε ένα ποστάρισμα στα σόσιαλ με τους δυο τους να παίζουν μονάκι και τον Νίκο Γκάλη να κάνει το τζάμπολ!

«Δεν υπάρχουν λέξεις που να περιγράψουν την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου. Αλλά όταν κάποιος έρχεται στην ζωή σου και έχει τέτοιο αντίκτυπο ως άνθρωπος, πατέρας και αθλητής, η απώλεια είναι τεράστια. Άλεξ, γνωριστήκαμε πριν από 5 χρόνια και ο καρκίνος σε πήρε από εμάς. Πάντα θα σε θυμόμαστε για την επιρροή που είχες σε όλους γύρω σου.

Η παρουσία σου, η καρδιά σου, η ψυχή σου και το χαμόγελό σου είναι αυτά που σε καθόρισαν. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μπορώ να χαμογελάσω σήμερα είναι επειδή με κάποιον τρόπο ήμουν αρκετά τυχερός για να σε γνωρίσω, να γίνω φίλος σου και είχα την ευκαιρία να έρθω κοντά σε εσένα και την φανταστική οικογένειά σου.
Ξέρω ότι θα υπάρξουν πολλά άτομα στα οποία θα λείψεις και μπορείς να συμπεριλάβεις και εμένα σε αυτά. Το Navarino Challenge και το Σαντορίνη Challenge δεν θα είναι το ίδιο χωρίς εσένα, αλλά σε διαβεβαιώ πως θα κάνω ό,τι μπορώ για να μην ξεχαστείς.

Αναπαύσου εν ειρήνη φίλε και το μόνο που μπορώ να πω είναι "γ@@@ τον καρκίνο". Σε αγαπάω και μου λείπεις» έγραψε ο Αμερικανός πρώην φόργουορντ.

 

Τελευταία Νέα