Νικολαϊδης: Πάλευε ως το τέλος, καταβλήθηκε τις τελευταίες ημέρες

Κώστας Ευθυμιάδης
Νικολαϊδης: Πάλευε ως το τέλος, καταβλήθηκε τις τελευταίες ημέρες

bet365

Ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο, ωστόσο εδώ και καιρό η κατάσταση ήταν γνωστό στο οικογενειακό περιβάλλον πως ήταν μη αναστρέψιμη.

Ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης δεν έλεγε δημόσια πως το πρόβλημα ήταν πιο σοβαρό απ’ ότι διέρρεε.

Ο καρκίνος ήταν πολύ επιθετικός και έκανε αμέτρητες αγωγές προκειμένου να ανταπεξέλθει. Έκανε θεραπεία ακόμη και από την Αμερική, ωστόσο είχε ήδη καταβληθεί ο οργανισμός του και η κατάσταση είχε γίνει πολύ δύσκολη.

Το τελευταίο διάστημα μπαινόβγαινε στο Διαβαλκανικό και μάλιστα περίμενε να κάνει μία νέα θεραπεία, όμως δεν πρόλαβε…Τις τελευταίες ημέρες της ζωής του ήθελε να τις περάσει στο σπίτι του, όπως και έγινε.

Σύμφωνα με το οικείο περιβάλλον του, μέχρι και τα τελευταία 24ωρα της ζωής του είχε επαφή με το περιβάλλον, ωστόσο νικήθηκε από την επάρατο νόσο και είχε φροντίσει να ενημερώσει τον κόσμο από το προφίλ του για το τελευταίο του «ταξίδι»…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα