Σεμέδο: Μία περίπτωση που ο Ολυμπιακός δεν θέλει να είναι σαν τις άλλες

Σεμέδο: Μία περίπτωση που ο Ολυμπιακός δεν θέλει να είναι σαν τις άλλες

Σεμέδο: Μία περίπτωση που ο Ολυμπιακός δεν θέλει να είναι σαν τις άλλες

bet365

Ο Ρούμπεν Σεμέδο ήρθε για να... φάει κόσμο, αρκεί φυσικά να μην «φάει» τον ίδιο του τον εαυτό όπως συνέβη με άλλες περιπτώσεις στον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια.

Κόπα ΄Άφρικα με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Αυτή τη στιγμή, ο Ολυμπιακός διαθέτει στο ρόστερ του τέσσερα στόπερ, μετά και την απόκτηση του Σεμέδο.

Σισέ, Μεριά και Βούκοβιτς οι άλλοι τρεις με τον Σέρβο να είναι υπ ατμόν, ενώ ο Μιράντα έχει γυρίσει στη Γουλβς.

Τα μετόπισθεν αποτελούν... τρύπα και δύσκολα όποιος πιάνει Λιμάνι... πιάνει κιόλας. Ο Σεμέδο έρχεται για να ηγηθεί της ερυθρόλευκης άμυνας. Ο Μαρτίνς τον ήθελε εξ αρχής, τον γνωρίζει πολύ καλά και θέλει πάνω του να χτίσει ένα τείχος που καιρό έχουμε να δούμε στον Ολυμπιακό.

Ο 25χρονος στόπερ από την Αμαδόρα είναι ο... εξολοθρευτής που έψαχναν στον Ολυμπιακό και μένει φυσικά ο ίδιος να το αποδείξει στο γήπεδο. Πριν απ' αυτόν κι άλλοι ήρθαν με αυτές τις περγαμηνές αλλά έφυγαν... νύχτα.

Ο Ένγκελς είναι το πιο τρανό παράδειγμα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επένδυσε πάνω στον Βέλγο το μεγαλύτερο ποσό που έδωσε ποτέ για μεταγραφή: Ενα ποσό της τάξης των 7.000.000 ευρώ δόθηκε στη Κλαμπ Μπριζ για έναν παίκτη που εν τέλει μέτρησε 29 παρουσίες με την ερυθρόλευκη, τρία γκολ και 1 ασίστ.

Η συνέχεια; Τον βρίσκει δανεικό στη Ρεμς. Στη Γαλλία έχει μια σούπερ χρονιά με 35 ματς, 1 γκολ και 1 ασίστ και αναγκάζει τους Γάλλους να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή. Σύμφωνα με το transfermarkt το κόστος αυτής άγγιξε τα 4.000.000 ευρώ.

Μπρούνο Βιάνα: Άλλη μία χαρακτηριστική περίπτωση ποδοσφαιριστή που στον Ολυμπιακό έφυγε ως αποτυχημένος αλλά στη συνέχεια τα... έσπασε όλα.

Ο Βραζιλιάνος ήρθε στο Λιμάνι τον Αύγουστο του 2016 με την Κρουζέιρο να παίρνει 2.000.000 ευρώ. Η Μπράγκα τον πήρε δανεικό, έδωσε 3.000.000 ευρώ (κερδισμένος μέχρι στιγμής οικονομικά ο Ολυμπιακός) και τώρα ο πορτογαλικός σύλλογος για να τον πουλήσει ζητάει 25.000.000 ευρώ. Μάλλον, τελικά, όχι και τόσο κερδισμένος ο Ολυμπιακός.

Βούκοβιτς: Διεθνής με τη Σερβία, βασικότατος και πολύ σημαντικός στην Κόνιασπορ, ενώ είχε εμπειρία από την PSV. Κι όμως, στον Ολυμπιακό επίσης δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί.

Σισέ: Εδώ πρόκειται για μια ιδιαίτερη περίπτωση παίκτη. Σαφώς και με τον Ολυμπιακό έχει ανεβάσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Εννείται πως έχει προσελκύσει ουκ ολίγα βλέμματα πάνω του και μένει να δούμε αν θα φέρει μεταγραφή ή αν θα είναι ο παρτενέρ του Σεμέδο. Δεδομένα, πάντως, πρέπει να βελτιώσει αρκετά στοιχεία στο παιχνίδι του όπως το να παίρνει καλύτερες τοποθετήσεις στο γήπεδο και να βγάζει περισσότερη σιγουριά στο παιχνίδι του.

Μέλμπεργκ-Αβραάμ και Μανωλάς-Σιόβας, ήταν τα δύο δίδυμα που αναμφισβήτητα ήταν ό,τι καλύτερο έχουμε δει τουλάχιστον την τελευταία 10ετία. Από εκεί και πέρα, ήρθαν έπαιξαν και τα πήγαν καλά: Μαρκάνο, Μοντέστο (σε κάποια ματς, γιατί κυρίως έπαιζε αμυντικό χαφ).

Αυτοί που... δεν: Κοντρέρας, Μετζανί, Σαντάνα, Αυλωνίτης, Ντα Κόστα.

Μποτία: Μία περίπτωση που ποτέ δεν ήσουν σίγουρος για την απόδοσή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα