Bλάνταν Ιβιτς: Ένας Παρτιζάνος στον πάγκο του ΠΑΟΚ (pics)

Bλάνταν Ιβιτς: Ένας Παρτιζάνος στον πάγκο του ΠΑΟΚ (pics)

bet365

Η σχέση με την Παρτιζάν Βελιγραδίου είναι για αρκετούς ΠΑΟΚτσήδες κάτι παραπάνω από ιερή. Ε, έχουν ακόμη ένα λόγο για να αγαπήσουν τον Βλάνταν Ιβιτς.

Ο νέος προπονητής του «Δικεφάλου» ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Προλετέρ, «ήταν ένα καλό ποδοσφαιρικό σχολείο, με καλούς προπονητές» θυμάται, αλλά έφτιαξε το όνομά του στην Παρτιζάν Βελιγραδίου, αφού πρώτα δεν πέρασε την άλλη πλευρά του λόφου και δεν κατέληξε στον μισητό αντίπαλο, Ερυθρό Αστέρα, όπως είχε συμβεί με τον αδερφό του, Ίλια.

Όμως, όπως ο ίδιος είχε αποκαλύψει σε μια συνέντευξη του στην ιστοσελίδα των φανατικών της Παρτιζάν, ποτέ δεν συμπάθησε τον Ερυθρό Αστέρα, ακόμη και όταν αγωνιζόταν εκεί ο μεγαλύτερος αδερφός του.

«Πηγαίναμε διακοπές με τον αδερφό μου και στο ίδιο αεροπλάνο ήταν και ο κ. Τουμπάκοβιτς (ο προπονητής της Παρτιζάν το 1998 όταν υπέγραψε ο Ιβιτς), ξεκινήσαμε να μιλάμε και αρχικά πίστεψε ότι είμαι οπαδός του Ερυθρού Αστέρα, μου το είπε μάλιστα, αλλά εγώ του απάντησα ότι δεν ήμουν ποτέ οπαδός τους»!

Η οικογένεια Ίβιτς ήταν ανέκαθεν χωρισμένη στη μέση. Ο Βλάνταν και ο πατέρας ήταν Παρτιζάν, ο Ίλια και η μητέρα ήταν Ερυθρός Αστέρας. Εκείνη η συζήτηση με τον Τουμπάκοβιτς βοήθησε αρκετά τον Ίβιτς να βρει το δρόμο του, ο αδερφός του ήταν πάντα κοντά του στις μεταγραφές και στη συνολική διαδρομή του μικρού Βλάνταν στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Μέλος της γενιάς του ’98, μιας παρέας που πέτυχε σπουδαία πράγματα για την Παρτιζάν, ο Ίβιτς έζησε για έξι χρόνια μεγάλες στιγμές, πριν αποφασίσει να φύγει στο εξωτερικό. Μέτρησε 216 συμμετοχές και 42 γκολ.

«Η Παρτιζάν είναι η ομάδα που αγαπώ και πάντα θα ενδιαφέρομαι γι’ αυτή», λέει διαρκώς ο Σέρβος πρώην μέσος του ΠΑΟΚ, που κρατάει επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας, κυρίως με παλιούς συμπαίκτες του, όπως ο Σάσα Ίλιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα