ΠΑΟΚ στη Nova, Εθνική στην ΕΡΤ, Αρκάς, «Ηρα» και γυμνός Τσίπρας…

ΠΑΟΚ στη Nova, Εθνική στην ΕΡΤ, Αρκάς, «Ηρα» και γυμνός Τσίπρας…

bet365

Εκλεισαν στη Nova τα φιλικά και τα εντός του ΠΑΟΚ στο Europa, summer «Today Sports» στο Action 24, το «αντίο» του Iron Mike στον ΑΝΤ1, η μετάδοση του μπασκετικού Μουντιάλ Εφήβων, το φοβερό σκίτσο με τον Τσίπρα, τι έγινε με τον Αρκά, η συναυλία για την ΕΡΤ3, η οπαδός του Ηρακλή που πάει ALPHA και το αφιέρωμα στη Νέα Σμύρνη…
Φιλικά και προκριματικά του ΠΑΟΚ στη Nova. Αρχίζει σιγά σιγά να… συμπληρώνεται το καλοκαιρινό τηλεοπτικό παζλ με ό,τι εκκρεμότητες υπάρχουν, ήτοι τα φιλικά προετοιμασίας και τα ευρωπαϊκά προκριματικά.
Θυμίζω ότι είναι «ελεύθερα», άρα προς διαπραγμάτευση, οι τρεις πρώτοι γύροι στα προκριματικά του Champions League, άρα τα ματς που θα δώσει ο Παναθηναϊκός στον 3ο γύρο καθώς τα play offs του Αυγούστου μεταδίδονται όλα από τον ΟΤΕ, καθώς και όλα τα προκριματικά αλλά και τα play offs του Αυγούστου του Europa League, για ΠΑΟΚ, Αστέρα και Ατρόμητο.
Όπως πληροφορήθηκε η στήλη, όλοι οι φιλικοί αγώνες προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, μαζί με τις εντός έδρας αναμετρήσεις στους προκριματικούς αγώνες του Europa, έκλεισαν στα κανάλια Novasports και προσεχώς αναμένεται και το σχετικό δελτίο Τύπου…
Ασταμάτητοι στο Action 24. Και αθλητική εκπομπή όλο το καλοκαίρι στο Action24.
Η «Today Sports» από τη Δευτέρα 29/6 και καθημερινά, Δευτέρα ως Παρασκευή στις 20:30 με όλα τα αθλητικά. Στην παρουσίαση θα είναι Σταύρος Κουράκος, μαζί με τους Μιχάλη Μουσελίμη και Φώτη Ρουμελιώτη,
Το «αντίο» του Iron Mike στον ΑΝΤ1. Αύριο, Σάββατο ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης θα δώσει τον τελευταίο αγώνα της καριέρας του στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, στην κορυφαία διοργάνωση kick boxing στην Ελλάδα, το Iron Challenge, αντιμετωπίζοντας για πρώτη φορά τον Αυστραλό υπερ-πρωταθλητή Steve Moxon, σε έναν αγώνα που θα μεταδοθεί αποκλειστικά από τον ΑΝΤ1 στις 22:15 με παρουσιαστή το Φάνη Λαμπρόπουλο. Στο «Iron Challenge» θα αγωνιστούν, συνολικά, 64 αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η ΕΡΤ πάει… Ηράκλειο. Η ΕΡΤ θα καλύψει τηλεοπτικά το Παγκόσμιο Κύπελλο Εφήβων που διεξάγεται στο Ηράκλειο και ξεκινά αύριο, Σάββατο 27 Ιουνίου. Απεσταλμένοι οι Βαγγέλης Ιωάννου, Δημήτρης Χατζηγεωργίου που θα κάνουν τις περιγραφές των αγώνων και η λατρεμένη Κατερίνα Αναστασοπούλου για το ρεπορτάζ.
Η πρώτη μετάδοση είναι στις 17:45 με το ματς ΗΠΑ – Ιρλανδία και στις 20:00 παίζει η Εθνική με τη Νότια Κορέα. Την Κυριακή 28/6 μεταδίδονται τα ΗΠΑ – Κροατία (18:15) και Ελλάδα – Δομινικανή Δημοκρατία (20:30). Και, την Τρίτη, έχει στις 16:00 ΗΠΑ – Αίγυπτος, στις 18:15 Τυνησία – Αυστραλία και στις 20:30 Ελλάδα – Σερβία.
Ολλανδικό MotoGP. Ο αγώνας του MotoGP στην Ολλανδία κλέβει την παράσταση στα αθλητικά κανάλια του OTE TV. Η αδρεναλίνη αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο με τους αναβάτες να τα δίνουν όλα για την κατάκτηση της καρό σημαίας, με τον Βαλεντίνο Ρόσι να προηγείται με κατά ένα βαθμό ενώ ο περσινός πρωταθλητής Μαρκ Μάρκεζ από την 5η θέση επιδιώκει ο αγώνας στην Ολλανδία να είναι η αρχή για τη μεγάλη ανατροπή. Την αγωνιστική δράση θα καλύψει ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια όλο το τριήμερο το OTE Sport 5HD.
Ηρα! Καλά τα έγραψε χθες ο Βασίλης Σαμπράκος για την Ηρακλάρα, αλλά του ξέφυγε μια σημαντική λεπτομέρεια: ότι εκτός της ΠΑΕ, στις όμορφες εικόνες της Σούπερ Λίγκας (και φυσικά στο #gazzettagipedo) θα δούμε και την καλλιτέχνιδα, παρουσιάστρια και γνωστή οπαδό του Ηρακλή, Αννα Μαρία Βελλή. Η οποία, όπως μαθαίνω, ίσως ενταχθεί στο καλοκαιρινό μεσημεριανάδικο του ALPHA που θα παρουσιάσουν Δημήτρης Παπανώτας και Ελένη Τσολάκη. Ακόμη και στη θάλασσα, η ΑΜΒ τα χρώματα του «Γηραιού» φορά…

Με Σάκκαρη. Τη Δευτέρα στις 20:00 στο πλαίσιο της εκπομπής "Wimbledon - Λεπτό προς λεπτό" με τους Λίλα Κουντουριώτη, Χρήστο Καούρη και Γιαννίκο Δούσκα στο Novasports 1 καλεσμένη θα είναι η Μαρία Σάκκαρη. Η καλύτερη Ελληνίδα τενίστρια αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια κατάταξη και κόρη της σπουδαίας τενίστριας, Αγγελικής Κανελλοπούλου, θα μιλήσει για την πρεμιέρα του κορυφαίου τουρνουά τένις στο κόσμο, θα κάνει τις προβλέψεις της για τη φετινή διοργάνωση, ενώ θα αναφερθεί και στους προσωπικούς της στόχους.
Για τη Νέα Σμύρνη. Ο Δημήτρης Μάρκος και η Φωτεινή Πετρογιάννη μετακομίζουν «Στη γειτονιά μας», περπατούν στους δρόμους της, βλέπουν εικόνες, ακούνε ιστορίες και αναζητούν εκείνα τα μέρη και τα πρόσωπα που την κάνουν μοναδική.
Την Κυριακή στις 14:00 κάνουν βόλτα στη Νέα Σμύρνη και μιλούν με τον δήμαρχο Σταύρο Τζουλάκη, τον αντιδήμαρχο Βαγγέλης Χατζατουριάν που αποκαλύπτει από που πήρε το όνομά της η περιοχή και πως ήρθαν οι πρόσφυγες από τη Σμύρνη, τον Κυριάκο Σκούρα (μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανιωνίου), τον Θωμά Μαύρο που ξεκίνησε και τελείωσε την καριέρα του στον Πανιώνιο, τον δημοσιογράφο Αντώνη Καρπετόπουλο και τον ηθοποιό Τάκη Σπυριδάκη, τον «πρόεδρο» της γνωστής διαφήμισης.
ΕΡΤικά… Από την προσεχή Δευτέρα 29 Ιουνίου επιστρέφει η ΕΡΤ3 στους τηλεοπτικούς δέκτες μετά από σχετική απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ. Μέχρι την Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015, θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία διασταύρωσης και επαλήθευσης των στοιχείων των εργαζομένων, βάσει των όσων έχουν δηλώσει εγγράφως στις αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΡΤ. Σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρείας, ο κατάλογος του προσωπικού της ΕΡΤ θα παραδοθεί αμέσως στους εργαζομένους, προκειμένου να προβούν στην ανάδειξη των εκπροσώπων τους στο Δ.Σ. της ΕΡΤ, κατόπιν μυστικής και καθολικής ψηφοφορίας, όπως προβλέπεται στο νόμο.
Η ΕΡΤ3 επιστρέφει τη Δευτέρα με ένα πανηγυρικό πρόγραμμα, στη διάρκεια του οποίου θα γίνει αναδρομή στην πολύχρονη Ιστορία της ΕΡΤ3, αλλά και την εκπομπή της τα δύο χρόνια του «μαύρου». Υπενθυμίζεται ότι οι τηλεθεατές θα πρέπει να επανασυντονίσουν τους δέκτες τους.
Στο πλαίσιο του εορτασμού για την επίσημη επαναλειτουργία της ΕΡΤ3 διοργανώνεται ανοιχτή συναυλία την ίδια ημέρα στις 20:00 βράδυ, έξω από το κτίριο της τηλεόρασης (στη Λεωφόρο Στρατού) όπου μεταξύ άλλων συμμετέχουν οι ερμηνευτές Σοφία Αβραμίδου, Ευγένιος Δερμιτάσογλου, Δημήτρης Ζερβουδάκης, Φώτης Θεοδωρίδης, Γιώργος Καζαντζής, Λιζέτα Καλημέρη, Γιάννης Μήτσης, Γιώργος Μπαγιώκης, Έλσα Μουρατίδου, Δημήτρης Νικολούδης, Μαρία Παπανικολάου, Βασίλης Πρατσινάκης, Κώστας Πρατσινάκης, Μαρία Φραγκούλη και Μαρία Φωτίου.
Social media. Σε ρύθμιση 24 δόσεων λέγεται ότι προχώρησαν οι καναλάρχες, προκειμένου να εξοφλήσουν τα 24,1 εκατ. ευρώ που απαιτεί η κυβέρνηση μέσω του υπουργείου Επικρατείας και της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης για τη χρήση των συχνοτήτων από το 2011 έως το 2014. Και μια μεγάλη αλήθεια:
ΣΥΡΙΖΑ VS «Unfollow». Ενα άρθρο του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου στο «Unfollow» προκάλεσε σφοδρή σύγκρουση του περιοδικού με τον διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου, Θόδωρου Μιχόπουλου. Ο δημοσιογράφος έγραψε για τη “μονταζιέρα” του Μαξίμου και κατονόμασε τον διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου, στον οποίο καταλόγισε διαρροές σπίλωσης στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που εκφράζουν διαφωνίες με την κυβερνητική πολιτική. Ο Μιχόπουλος απάντησε με επιστολή του στο περιοδικό ότι «δεν ανεχθώ συκοφαντίες που με εμφανίζουν να βυσσοδομώ εναντίον συντρόφων, υπουργών και θεσμικών παραγόντων» και ο Χαραλαμπόπουλος απάντησε εκ νέου στο σάιτ του περιοδικού με νέο άρθρο…
Ακου τι είπαν… Απόψε στις 20:00, o μεγάλος τελικός του «Ακου τι είπαν» παίζει στην prime time του Alpha. Θα σηκώσουν «Οι Πειρατές της Πανηλειακής» την κούπα ή νικήτριες θα αναδειχθούν «Οι Μάνες και οι Παραμάνες»; Κρίμα που πάει διακοπές η εκπομπή, στην οποία ακούστηκαν μυθικές απαντήσεις φέτος. Ακόμη ψάχνω αν έχει FB profile η γλυκούλα που απάντησε «όρθια» στην ερώτηση «πείτε μια δημοφιλή στάση του μετρό»…
Je suis Arkas. Μετά τις αντιδράσεις για την αποχώρηση του Αρκά από το Facebook, η επίσημη σελίδα του άνοιξε και πάλι.

Επαναφέρουμε τη λειτουργία της σελίδας, γιατί η διακοπή της πήρε υπερβολικές διαστάσεις και γίνεται αντικείμενο πολιτική...

Posted by ARKAS -The Original Page on Friday, June 26, 2015
Flash media news
* Γράφαμε χθες για το χειρότερο δίδυμο στα media (Αργύρης Ντινόπουλος και Στάθης, στον Real FM) και… τσακ, να ένα εν δυνάμει που ίσως το ξεπεράσει διότι φημολογείται ότι ο ΣΚΑΪ έχει κάνει πρόταση για εκπομπή σε Άδωνη Γεωργιάδη και Πέτρο Τατσόπουλο. Το μόνο βέβαιο, αν γίνει, είναι πως θα κρίνεται απαγορευτικό να ανεβάσεις την ένταση του ήχου…
* Μιας και ο λόγος για δίδυμα, η Ναταλία Γερμανού από τη νέα σεζόν στο μεσημεριανάδικο που ετοιμάζει το E TV θα έχει συμπαρουσιαστή τον Λάκη Γαβαλά. Μέχρι να τον φυλακίσουν πάλι…
* Η «Bild» διαμαρτύρεται για σκίτσο που δημοσίευσε «Το Ποντίκι» και η εφημερίδα απάντησε (και καλά –τους- έκανε). Αναλυτικά εδώ.
* «Η Ελλάδα δεν μπορεί να πληρώσει το χρέος με όποιο τρόπο και αν δημιουργήθηκε (αυτό είναι μια μεγάλη κουβέντα). Η τιμωρία της Ελλάδας δεν αποκαθιστά τις οικονομικές ισορροπίες. Η χώρα είναι ισοπεδωμένη, έχει πέσει σε ύφεση από τα χρόνια λιτότητας εξαιτίας των λάθος συνταγών που τις επέβαλαν οι Ευρωπαίοι»: απόσπασμα από άρθρο του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη στη γερμανική εφημερίδα «Die Zeit».
* Με στόχο τη διασφάλιση της συνεχούς παροχής υπηρεσιών, η ΕΕΤΤ ενημερώνει τους συνδρομητές της On Telecoms «να υποβάλλουν άμεσα αίτημα μεταφοράς σύνδεσης σε άλλο πάροχο, δεδομένου του χρόνου που απαιτείται για τη διεκπεραίωση σχετικών αιτημάτων, καθότι στις 30 Ιουνίου πρόκειται να διακοπούν οι υπηρεσίες τηλεφωνίας και internet της εταιρίας που παρέχονται μέσω τοπικού βρόχου».
* Το «Happy Traveller» με τον Ευτύχη Μπλέτσα ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΙ από το Σάββατο 4 Ιουλίου και κάθε Σάββατο στις 14:00.
* Ο Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης και Προστασίας των Δικαιωμάτων των Παραγωγών Υλικών Φορέων Ήχου ή Εικόνας και Ήχου «Grammo» προχώρησε σε ασφαλιστικά μετρά εναντίον του MAD και ζητά τη διακοπή προβολής των video clip των καλλιτεχνών, καθώς εδώ και καιρό δεν πληρώνει πνευματικά δικαιώματα στους παραγωγούς τους.
* Ο Γιάννης Ζουγανέλης, μετά τη φετινή του επιτυχία στη θέση παρουσιαστή στο τηλεπαιχνίδι «Hot Seat», συζητάει με τον ΣΚΑΪ για μια ακόμα εκπομπή που θα είναι στα… μέτρα του: σατιρικό σόου.
Ο γυμνός Αλέξης… «Κοίτα αφέντρα. Τα έβγαλα όλα. Είμαι γυμνός», λέει ο Αλέξης Τσίπρας με την Κριστίν Λαγκάρντ να απαντά «Eίπα. Μέχρι το κόκαλο, Αλέξη...». Η πλέον επική γελοιογραφία των ημερών, με το σκίτσο του Νικολά Βαντό (της «L'Echo»)να ανεβαίνει στο Twitter από τον ανταποκριτή της εφημερίδας «Liberation», Ζαν Κατρεμέ.
Photomedia. Η Αθήνα έγινε, ξανά, το κέντρο του κόσμου…
 

Τελευταία Νέα