Από το gazzetta.gr το ΑΕΚ-ΠΑΟ

Φώτης Καρακούσης
Από το gazzetta.gr το ΑΕΚ-ΠΑΟ

bet365

Μέσω του gazzetta.gr οι φίλοι του βόλεϊ θα μπορούν να παρακολουθήσουν το μεγάλο ντέρμπι της Α1 Γυναικών, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό την προσεχή Δευτέρα στις 17:00.

Ένα ακόμα μεγάλο ντέρμπι στο βόλεϊ γυναικών θα το δείτε από το gazzetta.gr, που συνεχίζεται να βρίσκεται δίπλα σε όλα τα αθλήματα. Την Δευτέρα στη Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, στο μεγάλο παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής και το ματς αυτό θα μπορείτε να το δείτε μέσω live streaming από το gazzetta.gr.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΠΕ έχει ως εξής: «Το μεγάλο ντέρμπι της 15ης στροφής της Α1 Γυναικών ανάμεσα στην πρωτοπόρο ΑΕΚ και τον τέταρτο του βαθμολογικού πίνακα, Παναθηναϊκό, έρχεται ζωντανά στις οθόνες σας την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 μέσω του www.gazzetta.gr.

Η αναμέτρηση συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το πρόγραμμα της τρέχουσας αγωνιστικής, αφού πρόκειται για ένα από τα πιο κλασικά ντέρμπι σε όλα τα σπορ.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας και φυσικά θα μεταδοθεί σε live streaming με ένα κλικ από τον υπολογιστή σας στο www.gazzetta.gr».

ΔΕΥΤΕΡΑ 03/02/2014

Νέα Φιλαδέλφεια 17:00 ΑΕΚ - Παναθηναϊκός (Κουτσούλας, Οικονόμου Β.)

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα