Το «Kobe Bryant's Muse» σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση από το OPEN

Gazzetta team
Το «Kobe Bryant's Muse» σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση από το OPEN

bet365

Το πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ για την ζωή και την πορεία του Κόμπι Μπράιαντ έρχεται για πρώτη φορά στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Λίγες ώρες μετά την τελετή μνήμης στο Los Angeles και το «Staples Center», το OPEN προβάλλει σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση το πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την πορεία του «Black Mamba», το «Kobe Bryant's Muse» (25/02, 23:15).

Ο αθλητής που λατρεύτηκε σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο για τις «μαγικές» του επιδόσεις στο παρκέ, αλλά και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, το πάθος για το άθλημα που υπηρέτησε και το ήθος του, μιλάει για το πώς ξεκίνησε το μπάσκετ, τις απογοητεύσεις που είχε στην πορεία του, τις αμφισβητήσεις, τους τραυματισμούς και το πως τελικά κατάφερε να ξεπεράσει εμπόδια που φαίνονταν ανυπέρβλητα και να απογειώσει την καριέρα του.

Το «KOBE BRYANT’S MUSE» ξετυλίγει με τον πιο παραστατικό και ειλικρινή τρόπο τη διαδρομή του αγαπημένου αθλητή προς την κορυφή, μέσα από τα δικά του μάτια. Ο Κόμπι Μπράιαντ αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του, τους συμμάχους του, αλλά και τους εχθρούς του, ενώ μοιράζεται όσα τον ενέπνευσαν και του έδιναν πάντοτε δύναμη για να προχωρήσει μπροστά, παρά τα εμπόδια.

Ο θάνατος του Κόμπι Μπράιαντ σκόρπισε θλίψη σε όλο τον κόσμο. Το OPEN τιμά τον μεγάλο αθλητή με το «νούμερο 24» και προβάλει το «KOBE BRYANT’S MUSE» σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση, λίγο μετά την τελετή μνήμης του, την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου στις 23.15.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα