Παντρεμένοι και με στεφάνι!
Πέρασε η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου και άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον χειμώνα. Χαχαχα! Αισιόδοξο μήνυμα για να σας γεμίσει κουράγιο. Φυσικά και αστειεύομαι. Η Λόλα είναι πιο αστεία και από τις στυλιστικές επιλογές που βλέπουμε στο μουντιάλ, τις οποίες δε θα μπω καν στον κόπο να σχολιάσω. Θα δώσω μια δικαιολογία σε όλα τα παιδιά, αφού τόσο καιρό που το μόνο που κάνουν είναι να ασχολούνται με προπονήσεις και αγώνες, κάπου χρειάζεται να ξεσπάσουν! Ας το κάνουν, λοιπόν, στο κεφάλι τους… Δεν είναι, δα, ότι κάνουν και κάτι κακό.
Ας αφήσουμε, όμως, το μουντιάλ στη θέση του, γιατί εκτός των άλλων είναι και πολύ ωραίο και ας ασχοληθούμε με τα τόσο σημαντικά θέματα που έχουμε για σήμερα! Γιατί, ναι… Το λέω και συγκινούμαι, το λέω και δακρύζω, το Μαράκι έβαλε στεφάνι. Μόνο η μπουμπού δε θα στεφανωθεί με τη μπουμπού γιατί είναι του βίου του μοναχικού.
Το άλμπουμ του γάμου!
Περιμέναμε εδώ και τόσο καιρό αυτή την ημερομηνία… Συνέντευξη κάναμε, bachelor κάναμε, πιθανόν το πρώτο bachelor ιστορικά που γίνεται σε παντρεμένη, όμως ας μην γίνουμε πάλι κακές. Τι έμενε, λοιπόν; Ο γάμος! Και τούτος πραγματοποιήθηκε χθες στο Άλσος Νυμφών στον Άγιο Στέφανο. Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος και η Μαρία Τσουρή παντρεύτηκαν με παπά και κουμπάρο, χωρίς γυαλιά ηλίου αυτή τη φορά, παρά τον ήλιο που έλαμπε πάνω από το κεφάλι τους.
Το ζευγάρι ήταν ευτυχισμένο καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου, με τον Κωνσταντίνο να είναι κοντά τους για να συμπληρώνει την αγαπημένη οικογένεια. Στο μυστήριο, αλλά και στο γλέντι που ακολούθησε οι καλεσμένοι ήταν λιγοστοί και όλα έγιναν σε στενό φιλικό και οικογενειακό κύκλο. Οι φωτογραφίες είναι από το αγαπημένο μας tlife.gr και ίσως από Τετάρτη να έχουμε και κάτι παραπάνω, με την κυκλοφορία των αγαπημένων μας περιοδικών.
Απόδραση στην Καλαμάτα!
Ωραίοι οι γάμοι, αλλά ακόμα καλύτερες οι γεννήσεις. Το πιο αναμενόμενο παιδί του καλοκαιριού, ίσως και της χρονιάς, θα έρθει σε μερικές εβδομάδες, όμως μέχρι τότε ο Σάββας Γκέντζογλου και η Αγγελική Ηλιάδη έχουν το περιθώριο να χαρούν τον έρωτάς τους και να απολαμβάνουν το καλοκαίρι. Το διάσημο ζευγάρι βρέθηκε για μερικές μέρες στο Costa Navarino και όπως συνηθίζουν το κοινοποίησαν μόνοι τους μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Είναι κι αυτό μια άποψη, οφείλω να ομολογήσω. Σου λέει, αντί να πλουτίζουν άλλοι με μας, ας τους τα δίνουμε μόνοι μας να έχουμε και την ησυχία μας. Έξυπνο, θα το ζήλευαν και η μπουμπού με τη μπουμπού που είναι του διακριτικού. Αυτά για σήμερα αγαπημένοι μου αναγνώστες. Ας πάμε τώρα να κάνουμε καμιά βουτιά, για να χαλαρώσουμε λιγάκι.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
