Οι Μπακς έχουν ανάγκη τον... εξαφανισμένο Μπλέντσο! (pics)

Νίκος Καρφής
Οι Μπακς έχουν ανάγκη τον... εξαφανισμένο Μπλέντσο! (pics)

bet365

Ο Έρικ Μπλέντσο είναι απογοητευτικός (έχει 11/45 σουτ) στη σειρά με τους Ράπτορς και οι Μπακς θέλουν να τον δουν να... μεταμορφώνεται στα δύσκολα ματς που ακολουθούν.

Οι Ράπτορς έφεραν τους τελικούς με τους Μπακς στο 2-2, αφού πήραν τα 2 ματς στο Τορόντο.

Πλέον το Game 5 (03:30, 24/5, Cosmote Sport 4) είναι καθοριστικό για την εξέλιξη της σειράς, από την οποία είναι... εξαφανισμένος ο Έρικ Μπλέντσο.

Τα... ελάφια βρίσκονται σε δύσκολη θέση και πρέπει οπωσδήποτε να πάρουν το ματς στην έδρα τους για να μην βρεθούν αγκαλιά με τον αποκλεισμό.

Ο βασικός point guard του Μιλγουόκι πραγματοποιεί κακές εμφανίσεις, σουτάροντας με τραγικά ποσοστά και δεν βοηθά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Στο πρώτο ματς σούταρε με το απογοητευτικό 3/12 και σημείωσε 9 πόντους, αλλά αυτό δεν στοίχισε στην ομάδα του. Το ίδιο έγινε στο Game 2, εκεί όπου είχε 3/10 και 8 πόντους.

Η κατάσταση δεν άλλαξε για τον Mπλέντσο στο τρίτο ματς, αφού μέτρησε 3/16 και 11 πόντους. Η εμφάνιση του στοίχισε στο Μιλγουόκι που έχασε στην παράταση.

Σκιά του εαυτού του ήταν και στο Game 4. Μέτρησε 5 πόντους και 2/7, με τους Ράπτορς να κάνουν το 2-2.

Συνολικά σουτάρει με 11/45, δηλαδή με ποσοστό 24%, ενώ έχει 2/19 τρίποντα.

Σίγουρα οι Μπακς θα χρειαστούν έναν... μεταμόρφωμενο Μπλέντσο στη συνέχεια της σειράς, αν θέλουν να αυξήσουν τις πιθανότητες τους για πρόκριση στους τελικούς.

Ο ίδιος καλείται να αποδείξει πως μπορεί στα δύσκολα, αφού δεν ήταν καθόλου καλός ούτε στην περσινή σειρά με τους Σέλτικς, με τη Βοστώνη να περνά στην επόμενη φάση με 4-3.

Game 13/12 σουτ9 πόντοι
Game 23/10 σουτ8 πόντοι
Game 33/16 σουτ11 πόντοι
Game 42/7 σουτ5 πόντοι
 

NBA Τελευταία Νέα