Παραολυμπιακοί: Τέταρτος με ρεκόρ Ευρώπης ο Τζούνης στην δισκοβολία

Κώστας Ευθυμιάδης
Παραολυμπιακοί: Τέταρτος με ρεκόρ Ευρώπης ο Τζούνης στην δισκοβολία

bet365

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Κωνσταντίνο Τζούνη στο Τόκιο που έριξε βολή στα 42,86μ. στην δισκοβολία και έκανε ρεκόρ Ευρώπης.

Στις λεπτομέρειες έχασε ένα μετάλλιο ο Κώστας Τζούνης στους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Ελληνας πρωταθλητής κατετάγη τέταρτος στην δισκοβολία F56, σημειώνοντας ωστόσο ρεκόρ Ευρώπης με βολή στα 42,86μ.!

Εγινε ένας τρομερός αγώνας στην κατηγορία, με τον Βραζιλιάνο Μπατίστα να κάνει παραολυμπιακό ρεκόρ με 45,59μ. και τους Κατουνίγια (Ινδία) και Ντίας Αλντάνα (Κούβα) να συμπληρώνουν το βάθρο.

Στα προημιτελικά ο Πολυχρονίδης

Στο άθλημα του μπότσια ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης βρίσκεται ήδη στα προημιτελικά. Στον τελευταίο αγώνα της φάσης των ομίλων, αντιμετώπισε τον Πορτογάλο Αντρέντε και επικράτησε με 4-3, με αποτέλεσμα να κάνει το 3 στα 3.

Στην σκοποβολή, ο Σωτήρης Γαλόγαυρος δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό των 10μ. τυφεκίου SH1, καθώς κατετάγη 11ος στον προκριματικό με σκορ 612.6, με τους πρώτους 8 να προκρίνονταν για τη μάχη για τα μετάλλια.

Τέλος, στη κολύμβηση η Παναγιώτης Χριστάκης αγωνίστηκε στα προκριματικά των 50μ. πεταλούδας S6, όπου τερμάτισε τελευταίος στην σειρά του με χρόνο 36.84.

Η ελληνική παρουσία για σήμερα ολοκληρώνεται με δύο συμμετοχές, αυτές των Ντεντά στις 12:25 στο μπότσια κόντρα στον Βαν ντερ Μπέκεν και του Δήμου στα +107κ. της άρσης βαρών σε πάγκο (12:30).

 

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ Τελευταία Νέα