Τεντόγλου και Ντουπλάντις για το quintuple στο Ορεγκον

Τεντόγλου και Ντουπλάντις για το quintuple στο Ορεγκον

bet365

Δύο Ευρωπαίοι αθλητές κυνηγούν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ένα μοναδικό κατόρθωμα, αν πάρουν το χρυσό μετάλλιο… Ο ένας είναι ο Τεντόγλου...

Ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Αρμάντ Ντουπλάντις θα είναι τα απόλυτα φαβορί στα αγωνίσματά τους, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου στο Ορεγκον (15-24/7).

Ο Ελληνας ολυμπιονίκης του μήκους και ο Σουηδός πρωταθλητής του επί κοντώ, πάνε για ένα ιστορικό επίτευγμα στις ΗΠΑ, αν καταφέρουν να πάρουν το χρυσό μετάλλιο.

Θα έχουν πετύχει το quintuple, δηλαδή θα είναι οι εν ενεργεία κάτοχοι και των 5 μεγάλων τίτλων στον στίβο (Ολυμπιακοί Αγώνες, Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού, παγκόσμιο κλειστού, Ευρωπαϊκό ανοιχτού, Ευρωπαϊκό κλειστού).

Αμφότεροι διεκδικούν τον μοναδικό τίτλο που λείπει από την συλλογή τους, με τον Ντουμπάλντις να είναι δεύτερος στο προηγούμενο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Ντόχα.

Ο Τεντόγλου από την άλλη έχει δύο σερί Ευρωπαϊκά κλειστού και του λείπει το Παγκόσμιο ανοιχτού για να γράψει αυτό που κανένας Ελληνας δεν έχει καταφέρει στο παρελθόν…

Ο αθλητής του Γ. Πομάσκι κέρδισε το χρυσό κατά σειρά στις εξής διοργανώσεις:

2018: Ευρωπαϊκό ανοιχτού
2019: Ευρωπαϊκό κλειστού
2021: Ευρωπαϊκό κλειστού, Ολυμπιακοί Αγώνες
2022: Παγκόσμιο κλειστού

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα