Τεντόγλου: Η υποδοχή στο ξενοδοχείο και η… μίνι τούρτα γενεθλίων (vid)

Newsroom
Τεντόγλου: Η υποδοχή στο ξενοδοχείο και η… μίνι τούρτα γενεθλίων (vid)

bet365

Σύσσωμη η ελληνική αποστολή υποδέχτηκε τον Μίλτο Τεντόγλου στο ξενοδοχείο, με την μητέρα του να κρατάει μία μίνι τούρτα για τα γενέθλια του Γρεβενιώτη πρωταθλητή.

Μετά τον αγώνα και την απονομή του χρυσού μεταλλίου, ο Μίλτος Τεντόγλου περίμενε πως και πως να επιστρέψει στο ξενοδοχείο της αποστολής.

Εκεί ωστόσο, με… party planner τον προπονητή του, Γιώργο Πομάσκι, στήθηκε μία γιορτή καθώς εκτός από το χρυσό μετάλλιο, ο πρωταθλητής του μήκους γιόρτασε και τα 24α γενέθλιά του.

Αν και καθυστέρησε λιγάκι (λόγω του ντόπινγκ κοντρόλ που έπρεπε να περάσει, με αποτέλεσμα να χάσει το λεωφορείο και να επιστρέψει με τα πόδια στο ξενοδοχείο), σύσσωμη η ελληνική αποστολή τον υποδέχτηκε με χειροκροτήματα, με την Ραφαέλα Σπανουδάκη να τον αγκαλιάζει δίνοντάς του συγχαρητήρια.

Μεσα στα χειροκροτήματα ήρθε και ένα γλυκό από την μητέρα του η οποία έβαλε ένα κεράκι για τα γενέθλιά του και όλοι μαζί του τραγούδησαν το «Happy Birthday». Ο Τεντόγλου αφού ευχαρίστησε όλους όσοι βρέθηκαν στην υποδοχή τους ζήτησε συγνώμη για την αναμονή, αφού γύρισε με τα πόδια από το στάδιο, καθώς είχε χάσει το λεωφορείο της επιστροφής από το στάδιο στο ξενοδοχείο.


 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα