Στεφανίδη: «Ο πρώτος αγώνας που ευχαριστήθηκα από το 2018»

Newsroom
Στεφανίδη: «Ο πρώτος αγώνας που ευχαριστήθηκα από το 2018»

bet365

Η Κατερίνα Στεφανίδη σε ανάρτησή της ανέφερε πως για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό ευχαριστήθηκε έναν αγώνα και έδωσε συγχαρητήρια στις αντίπαλές της.

Μπορεί να μην κατάκτησε για τρίτη φορά την κορυφή της Ευρώπης, αλλά η Κατερίνα Στεφανίδη μόνο στενοχωρημένη δεν ήταν.

Δεν είναι μικρή υπόθεση εξάλλου ένα τέταρτο συνεχόμενο μετάλλιο στην διοργάνωση. Η δεύτερη θέση ήρθε γιατί η Βίλμα Μουρτό έκανε εκπληκτικό αγώνα και η Στεφανίδη θέλησε με ένα ποστάρισμά να την συγχαρεί. Παράλληλα, στο ποστάρισμά της τόνισε πως ευχαριστήθηκε και με τον παραπάνω τον αγώνα και θέλησε να ευχαριστήσει όσους την στηρίζουν στα καλά και τα κακά.

Το μήνυμα της Στεφανίδη

«Δεύτερη στην Ευρώπη! Σε έναν απίστευτο αγώνα χθες το βράδυ στο Μόναχο, με μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Ο πρώτος αγώνας που ευχαριστήθηκα τόσο από το 2018 και φάνηκε. Για μια ακόμα φορά έκανα φετινό ρεκόρ, 4.75, στον αγώνα στόχο της χρονιάς, κάτι που έχουμε καταφέρει σχεδόν σε κάθε μεγάλο πρωτάθλημα και είμαι πολύ περήφανη για αυτό. Ευχαριστώ πολύ τον άντρα και προπονητή μου Μιτς Κρίερ ιδιαίτερα γιατί φέτος τους έχω κάνει την ζωή του δύσκολη… και πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις συναθλήτριες μου καθώς το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό, και βέβαια στην Βίλμα Μουρτό που έκανε τον αγώνα της ζωής της με 3 ατομικά ρεκόρ και την Τίνα Σούτεϊ, η οποία αγωνίστηκε με μισό χέρι και χθες το βράδυ μετά τον αγώνα έκανε πολλαπλά ράμματα. Σας ευχαριστώ και όλους εσάς που με στηρίζετε στα καλά και στα κακά»

@Photo credits: INTIME
 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα