Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου: Ανίκητη η Χόντγκινσον, έκπληξη ο Μπεν στο 800άρι

Πηνελόπη Γκιώνη
Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου: Ανίκητη η Χόντγκινσον, έκπληξη ο Μπεν στο 800άρι

bet365

Η Κίλι Χόντγκινσον ήταν απλά ανίκητη ενώ ο Ισπανός Αντριάν Μπεν έκανε την έκπληξη στα 800μ.. Αποστολή στην Τουρκία: Π. Γκιώνη

Η αργυρή Ολυμπιονίκης από τη Βρετανία, Κίλι Χόντγκισον, έκανε μία κούρσα σχεδόν χαλαρή για τα δεδομένα της αλλά και πάλι αυτό ήταν αρκετό για να διατηρήσει τον τίτλο της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Η 21χρονη δρομέας δεν άφησε κανένα περιθώριο για ήττα και με 1:58.66 κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη φορά τα 800μ. γυναικών. Η Σλοβένα Ανίτα Χορβάτ πήρε το μετάλλιο που τόσο ήθελε, τερματίζοντας δεύτερη σε 2:00.54. Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε η Γαλλίδα Άγκνες Ραχαλορά με 2:00.85.

Στο 800άρι των ανδρών είδαμε να γίνονται εκπλήξεις. Ο Ισπανός Αντριάν Μπεν κέρδισε τον τίτλο κάνοντας εξαιρετική κούρσα και πέφτοντας στη γραμμή του τερματισμού μαζί με τον Γάλλο Μπέντζαμιν Ρόμπερτ. Και οι δύο είχαν χρόνο 1:47.34 και η πρώτη θέση κρίθηκε στο photo finish. Ο Βέλγος Έλιοτ Κρεστάν έκλεισε την πρώτη τριάδα με 1:47.65. Άμελ Τούκα (Βοσνία ΕΡζεγοβίνη) και Αντρέας Κράμερ (Σουηδία) που ήταν τα φαβορί, έμειναν εκτός μεταλλίων.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα