Στίβος: Προετοιμασία σε Πορτογαλία και Ιταλία και πρεμιέρα τον Μάιο ο Καραλής

Πηνελόπη Γκιώνη
O Εμμανουήλ Καραλής χαιρετάει το κοινό

bet365

Προετοιμασία στο εξωτερικό και αγώνες από τα μέσα Μαΐου έχει το πρόγραμμα του Εμμανουήλ Καραλή.

Ο «χάλκινος» του επί κοντώ στο πρόσφατο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στη Γλασκόβη, Εμμανουήλ Καραλής, μετά από ένα σύντομο διάστημα ξεκούρασης έχει επιστρέψει στην προπόνηση και ετοιμάζεται ήδη για τα βασικά στάδια της προετοιμασίας του εν όψει της θερινής σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο αθλητής του Χάρη Καραλή θα κάνει δύο καμπ στο εξωτερικό μαζί με τον Πολωνό προπονητή Μαρτσίν Σκεπάνσκι και το γκρουπ του, που περιλαμβάνει και τον πρωταθλητή του επί κοντώ και εξάμετρο άλτη Πιότρ Λίσεκ.

Ο Καραλής θα μεταφέρει αρχικά τις προπονήσεις του στην Πορτογαλία και το Μόντε Γκάρντο, σε μία εγκατάσταση που επιλέγουν αρκετοί πρωταθλητές του στίβου, και εκεί θα παραμείνει για 20 μέρες ενώ έπειτα θα επιστρέψει στην Ελλάδα για μίε εβδομάδα. Στη συνέχεια θα μεταφερθεί στη Φόρμια της Ιταλίας όπου και θα ολοκληρώσει το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας του.

Στο πλάνο του "Μανόλο" είναι να ξεκινήσει τους αγώνες του στα μέσα Μαΐου, λογικά στην Πολωνία, μιας και ο πρώτος στόχος της χρονιάς που είναι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στη Ρώμη θα διεξαχθεί νωρίς στη σεζόν (7-12 Ιουνίου).

Αξίζει να θυμίσουμε πως ο Έλληνας πρωταθλητής έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στους ερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, έχοντας όριο (5.82μ).

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα