Στίβος: Καλή παρουσία οι Εμμανουηλίδου, Χρυσάφης, Μουζενίδης στην Καταλονία

Κώστας Ευθυμιάδης
Στίβος: Καλή παρουσία οι Εμμανουηλίδου, Χρυσάφης, Μουζενίδης στην Καταλονία

bet365

Οι Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, Δημήτρης Χρυσάφης και Οδυσσέας Μουζενίδης έκαναν καλή εμφάνιση στο μίτινγκ της Καταλονίας.

Με δύο καλές, αν και αναγνωριστικές για την πρεμιέρα της στον κλειστό στίβο, έκανε η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου στο μίτινγκ της Καταλονίας.

Η σπουδαία σπρίντερ κέρδισε αρχικά την προκριματική της σειρά σημειώνοντας χρόνο 7.37. Στον τελικό δεν έτρεξε εξίσου γρήγορα, τερμάτισε ωστόσο τρίτη σε 7.45 και ξεκίνησε θετικά την φετινή χρονιά. Νικήτρια ήταν η Ισπανίδα Φερέρα με 7.33.

Ο Δημήτρης Χρυσάφης κέρδισε κι αυτός την προκριματική σειρά του στα 60 μέτρα, με χρόνο 6.72, ενώ με τον ίδιο χρόνο ακριβώς στον τελικό, αναδείχθηκε δεύτερος στο φώτο φίνις, το οποίο έδειξε νικητή τον Ισπανό Βιδάλ που επίσης έκανε 6.72.

Ο Οδυσσέας Μουζενίδης ήταν δεύτερος στην σφαιροβολία με 18,96μ. Αρχισε τον αγώνα με 18,58μ., για να ακολουθήσει η βολή στα 18,83μ. και μετά στα 18,67μ. Ακολούθησε βολή στα 18,45μ. και μετά το 18,96μ., που ήταν και η καλύτερη προσπάθειά του. Εβγαλε άκυρη την έκτη βολή. Νικητής ήταν ο Ισπανός Κάρλος Ασπίρεζ με βολή στα 19,81μ.

Η Λαρίσα Ιαπικίνο στο μήκος έκανε 6,62μ. στο τελευταίο της άλμα , για να κερδίσει την Φατίμα Ντιαμέ, η οποία έκανε 6,56μ. και είχε το προβάδισμα μέχρι πριν το τελευταίο άλμα της Ιταλίδας.

 

Τελευταία Νέα