Στίβος: O προπονητής της Μπολ πήρε το βραβείο προπονητικού επιτεύγματος

Κώστας Ευθυμιάδης
Μπολ και Μιούλι με το βραβείο της παγκόσμιας ομοσπονδίας στίβου

bet365

Ο Λοράν Μιουλί έλαβε το «Coaching Achievement Award» και έγινε ο πρώτος νικητής που ανακοινώνεται ως μέρος των «World Athletics Awards» 2023.

«Αισθάνομαι πραγματικά τιμή που έλαβα αυτό το ειδικό βραβείο και το αφιερώνω σε όλους τους ανθρώπους που όλα αυτά τα 30 χρόνια εργάζονται μαζί μου, με βοήθησαν και με στηρίζουν, και επίσης, φυσικά, σε όλους τους αθλητές που είχα την ευκαιρία. να δουλέψω μαζί του», είπε ο Μιουλί, στον οποίο απονεμήθηκε το βραβείο του από την Μπολ κατά τη διάρκεια ενός προπονητικού καμπ στη Νότια Αφρική.

«Ελπίζω ότι είναι ακόμα καλό σημάδι να το παραλάβω μόλις ένα χρόνο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι».

Ο Ελβετός προπονητής έχει αφιερώσει προπονεί από ηλικία μόλις 18 ετών. Τώρα είναι επικεφαλής των ομάδων, σπριντ, των εμποδίων και της σκυταλοδρομίας στην Ολλανδία, συνεργαζόμενος με αθλητές, όπως η Μπολ, με την οποία κατέκτησαν το χρυσό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, όπως και με την 4Χ400μ γυναικών. Στην ομάδα του ανήκει και η Ελβετίδα σπρίντερ Άιλα ντελ Πόντε.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα