Γκαβέλας: Συνεχίζει με νέο συνοδό, τον Δημήτρη Χρυσάφη

dimitris chrysafis

bet365

Με νέο συνοδο θα συνεχίσει στον δρόμο για το Παρίσι 2024 ο Έλληνας Παραολυμπιονίκης των 100μ.

Νάσος Γκαβέλας και Σωτήρης Γκαραγκάνης διέκοψαν τη συνεργασία τους, μετά από περίπου δύο χρόνια και αρκετές επιτυχημένες κούρσες μεταξύ των οποίων και η χρυσή κούρσα στον τελικό των 100μ. της κατηγορίας Τ11 στο Τόκιο 2020 και το χρυσό Παραολυμπιακό μετάλλιο, με παγκόσμιο ρεκόρ.

Ο νέος συνοδός του Γκαβέλα θα είναι ο σπρίντερ, Πανελληνιονίκης του κλειστού στα 60μ. φέτος, Δημήτρης Χρυσάφης. O 23χρονος σπρίντερ, που φέτος έδειξε να είναι σε πολύ καλή κατάσταση κάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ στον κλειστό με 6.66 στο 60άρι, έχει ξεκινήσει ήδη τις κοινές προπονήσεις με τον Παραολυμπιονίκη των 100μ. στο ΟΑΚΑ υπό την καθοδήγηση του Νέστορα Κολοβού.

Οι δυο τους θα κάνουν το κοινό ντεμπούτο τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΑμΕΑ, στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Χρυσάφης θα συνεχίσει να ασχολείται και με τα ατομικά του αγωνίσματα (100μ., 200μ.) έχοντας μάλιστα ήδη προγραμματίσει την πρεμιέρα του για τον ανοιχτό στο μίτινγκ «Δρόμεια» στη Βάρη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα