Στίβος: Τσιάμης… über alles, πρωταθλητής Ελλάδος για 17η χρονιά

Στίβος: Τσιάμης… über alles, πρωταθλητής Ελλάδος για 17η χρονιά

bet365

Ο Δημήτρης Τσιάμης δεν έχει αντίπαλο στην Ελλάδα, κέρδισε για 17η συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος στο τριπλούν.

Αυτή τη φορά ο Δημήτρης Τσιάμης κέρδισε με… σασπένς τον τίτλο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Ο αθλητής του τριπλούν για 17η χρονιά κερδίσει το τριπλούν στο πρωτάθλημα, αλλά αυτή τη φορά χρειάστηκε να κάνει την υπέρβαση στο τελευταίο άλμα του αγώνα.

Ηταν πίσω από τον Ανδρικόπουλο, αλλά στην έκτη προσπάθεια προσγειώθηκε στα 16,52μ. και πήρε τη νίκη μπροστά από τον συναθλητή του (είχε 16,27μ.). Το χάλκινο πήρε ο Ανδρέας Πανταζής με καλύτερο άλμα στα 16,22μ., στο πιο αμφίρροπο αγώνισμα της πρώτης ημέρας στο ΣΕΦ.

«Έσωσα τον αγώνα στο τελευταίο άλμα, καλό ήταν το 16.52 εδώ. Εντάξει, ο αγώνας δεν πήγε καλά γι’ αυτό λέω το έσωσα στο τέλος. Αν δεν ήμουν σε αυτό το στάδιο θα μπορούσα να κάνω και 16,70μ., αλλά το στάδιο εδώ είναι χάλια, πολύ χάλια το λέμε πάντα. Τώρα πάμε πανευρωπαικό, για ρεβάνς από το Τορουν» δήλωσε ο Τσιάμης στο Gazzetta.gr μετά το τέλος του αγώνα.

Πρωταθλήτρια η Βασιλείου στα 400μ.

Η πιο έμπειρη (Ειρήνη Βασιλείου) πήρε το πρωτάθλημα στα 400 μέτρα.

Η Κρητικιά πρωταθλήτρια τερμάτισε πρώτη σε χρόνο 53.46 μπροστά από την Ευαγγελία Ζυγόρη (55.80) και πρόσθεσε άλλον έναν τίτλο στη καριέρα της. Στους άνδρες είχαμε μία μίνι έκπληξη με τον Πέτρο Παπαγιάννη να τερματίζει σε 48.91 και να αναδεικνύεται πρωταθλητής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα