Στεφανίδη: Τρίτη θέση με 4,62μ. στη Νέα Υόρκη

Newsroom
Στεφανίδη: Τρίτη θέση με 4,62μ. στη Νέα Υόρκη

bet365

Η πρώτη φετινή μάχη της Κατερίνας Στεφανίδη με την Κέιτι Μουν (πρώην Ναζότ) βρήκε νικήτρια την δεύτερη, με την Ελληνίδα επικοντίστρια να κάνει άλμα στα 4,62μ.

Στο διεθνές μίτινγκ της Νέας Υόρκης, η Κατερίνα Στεφανίδη, ολυμπιονίκης στο Ρίο και η Κέιτι Μουν (πρώην Ναζότ), ολυμπιονίκης στο Τόκιο, κοντραρίστηκαν για πρώτη φορά με την Αμερικανίδα να κερδίζει τον αγώνα και την Ελληνίδα με 4,62μ. να μένει στην 3η θέση.

Η Στεφανίδη άρχισε την εμφάνισή της από τα 4,48μ., άλμα το οποίο πέρασε με την πρώτη προσπάθεια. Στη συνέχεια η κορυφαία Ελληνίδα πρωταθλήτρια του επί κοντώ, πέρασε εύκολα με την πρώτη και τα 4,62μ., όπως έκανε και η Μουν. Οι δυο τους μαζί με την Γουίλιαμς, ήταν οι τρεις που συνέχισαν στα 4,71μ.

Εκεί η Μουν το πέρασε με την πρώτη προσπάθεια και η Γουίλιαμς με την δεύτερη, με την Κατερίνα Στεφανίδη να ρίχνει τον πήχη τρεις φορές και να μένει στην 3η θέση.

Η Γουίλιαμς έμεινε δεύτερη με 4,76μ., ενώ η Μουν που άφησε τα 4,76μ., πήγε στα 4,81μ. και πέρασε με την πρώτη για να εξασφαλίσει τη νίκη.

Στα 60μ. η Αλίσα Χομπς έκανε άλλη μία μεγάλη κούρσα με χρόνο 7.04.


 

Τελευταία Νέα