Η ΑΕΚ δημοσιοποίησε το δελτίο του Νίκου Ξανθόπουλου που ήταν αθλητής στίβου της Ενωσης

Newsroom
Η ΑΕΚ δημοσιοποίησε το δελτίο του Νίκου Ξανθόπουλου που ήταν αθλητής στίβου της Ενωσης

bet365

Ο Νίκος Ξανθόπουλος που απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών, είχε υπάρξει αθλητής στίβου της ΑΕΚ, με την Ένωση να δημοσιοποιεί το πρώτο του δελτίο.

Η είδηση του θανάτου του Νίκου Ξανθόπουλου, του «παιδιού του λαού» όπως ήταν πιο γνωστός, σκόρπισε θλίψη στον χώρο του θεάτρου και του κινηματογράφου και όχι μόνο. Ο σπουδαίος αυτός ηθοποιός που «έφυγε» σε ηλικία 89 ετών, είχε υπάρξει και αθλητής στίβου στην αγαπημένη του ΑΕΚ. Η Ένωση μάλιστα έδωσε στην δημοσιότητα το δελτίο του Ξανθόπουλου αναφέροντας τα εξής: «Ένα ιστορικό ντοκουμέντο έφθασε στα γραφεία της ΑΕΚ, μέσω του Νίκου Καραμπουρνιώτη. Συγκεκριμένα, ο κ. Καραμπουρνιώτης παρέδωσε στο αρχείο του σωματείου, το δελτίο του μεγάλου Ενωσίτη, ηθοποιού και τραγουδιστή, Νίκου Ξανθόπουλου.

Ο Νίκος Ξανθόπουλος, σε ηλικία 18 ετών, είχε γραφτεί στην ΑΕΚ, στην οποία αγωνίστηκε ως αθλητής ύψους, τριπλούν και χαμηλών εμποδίων. Παράλληλα, ήταν μέλος και της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ο Νίκος Ξανθόπουλος συνδέθηκε στενά με την ΑΕΚ, αποτελώντας μέλος της, αλλά υπήρξε και πιστός της φίλαθλος για μία ζωή. Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ…».

Δελτίο Ξανθόπουλου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα