Στίβος: Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι 33οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες στη Λήμνο

Newsroom
Στίβος: Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι 33οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες στη Λήμνο

bet365

Οι 33οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες ολοκληρώθηκαν στη Λήμνο με εκατοντάδες χαρούμενα πρόσωπα αθλητών και αθλητριών από τα νησιά του Αιγαίου.

Το διήμερο της γιορτής ολοκληρώθηκε με τον Έφηβο Χίου να αναδεικνύεται νικητής στη συνολική βαθμολογία και τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου να πανηγυρίζουν τη νίκη τους χορεύοντας, αγκαλιά με αθλητές απ΄όλα τα σωματεία που μετείχαν στους αγώνες.

Ο Έφηβος Χίου συγκέντρωσε 139 βαθμούς και αναδείχθηκε νικητής στους φετινούς αγώνες, ενώ στη δεύτερη θέση ολοκλήρωσε ο Πανναξιακός με 105 και στην τρίτη η Ένωση Καζωνη – Κάλυμνος 2000 με 70.

Οι αγώνες έγιναν με μεγάλη επιτυχία καθώς η συμμετοχή από αθλητές και αθλήτριες ήταν ιδιαίτερα μεγάλη ενώ καταλυτική ήταν η στήριξη του Δήμου, που συντέλεσε στην έγκαιρη ολοκλήρωση των εργασιών στο στάδιο της Μύρινας.

Η ολοκλήρωση των αγώνων σηματοδότησε αυτόματα και την έναρξη των προετοιμασιών για τους αγώνες του 2023. Η σημαία των αγώνων πέρασε στα χέρια του προέδρου της ΕΑΣ Κυκλάδων, Δημήτρη Πάππα, αφού οι αγώνες της επόμενης χρονιά θα επιστρέψουν σε ένα από τα όμορφα νησιά των Κυκλάδων.

@Photo credits: @segas
 

Τελευταία Νέα