Τεντόγλου: Αρχισε προπονήσεις με φόντο το… three peat στο Ευρωπαϊκό κλειστού

Newsroom
Τεντόγλου: Αρχισε προπονήσεις με φόντο το… three peat στο Ευρωπαϊκό κλειστού

bet365

Ο Μίλτος Τεντόγλου μετά από μία περίοδο ξεκούρασης, άρχισε την προετοιμασία του για μία γεμάτη χρονιά και το 2023.

Από την Δευτέρα (3/10) ο Μίλτος Τεντόγλου έπιασε και πάλι δουλειά. Ο πρωταθλητής Ευρώπης και δευτεραθλητής κόσμου φέτος στο μήκος, ξεκίνησε την προετοιμασία του από το ΟΑΚΑ με τον Γιώργο Πομάσκι, με διπλό στόχο και το 2023.

Ο πρώτος θα είναι να κάνει το… three peat στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού που θα γίνει στις αρχές Μαρτίου (2-5) στην Κωνσταντινούπολη.

Αν το καταφέρει θα γίνει ο πρώτος στην ιστορία του θεσμού (που κρατά από το 1966) που θα έχει τρία συνεχόμενα χρυσά μετάλλια και ο δεύτερος μετά τον Γερμανό Χανς Μπομγκάρντνερ με τρεις συνολικά τίτλους (1971, 1973, 1977).

Ο δεύτερος είναι να πάρει αυτό που… στερήθηκε στο Ορεγκον, την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή: το χρυσό μετάλλιο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού, που είναι και το μόνο χρυσό που λείπει από τη συλλογή του.

Ο Τεντόγλου έχασε το χρυσό στο τελευταίο άλμα, αλλά το 2023 στη Βουδαπέστη θα πάει αποφασισμένος να μην επιτρέψει σε κανέναν να αμφισβητήσει την κυριαρχία του στο μήκος.
Με άξονα αυτές τις δύο διοργανώσεις άρχισε μονές προπονήσεις, ενώ από την άλλη εβδομάδα θα ξεκινήσει σταδιακά τις διπλές.

Δεν αποκλείεται στην διάρκεια του χειμώνα να «μετακομίσει» για ένα διάστημα στη Νότια Αφρική και να κάνει κοινή προετοιμασία με τον Τόμπιας Μόντλερ, ωστόσο αυτό θα αποφασιστεί στην πορεία.

 

Τελευταία Νέα