Τεντόγλου: Ο… ενθουσιασμός του μόλις του είπαν ότι του παίρνουν συνέντευξη από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά (vids)

Newsroom
Τεντόγλου: Ο… ενθουσιασμός του μόλις του είπαν ότι του παίρνουν συνέντευξη από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά (vids)

bet365

Ο Μίλτος Τεντόγλου αντέδρασε με ένα «ουάου» μόλις ενημερώθηκε ότι ρεπόρτερ από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, βρέθηκε στο αεροδρόμιο να τον υποδεχτεί.

Ποδαρικό στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά έκανε ο Μίλτος Τεντόγλου.

Οχι ως καλεσμένος, αλλά κατά την επιστροφή του από το τη Ζυρίχη όπου κατέκτησε το διαμάντι στον τελικό του Diamond League.

Στο «Ελ. Βενιζέλος» την ημέρα της επιστροφή του Τεντόγλου βρέθηκε η κάμερα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ, για να του πάρει δηλώσεις, με τον άλτη του Γ. Πομάσκι να ρωτά από περιέργεια από ποιο κανάλι είναι. Μόλις ο ρεπόρτερ του είπε πως είναι από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά… ο Μίλτος δεν έκρυψε την έκπληξή του, αλλά και τον… ενθουσιασμό του, βγάζοντας ένα «ουάου».

Δείτε το στιγμιότυπο:

Στη συνέχεια ο Τεντόγλου αναφέρθηκε στην επιτυχία του στη Ζυρίχη, αφιερώνοντας το διαμάντι στη μητέρα του.

«Πρώτο μου διαμάντι και τελείωσε με τον τέλειο τρόπο. Δεν τρελαίνομαι με τα... διαμάντια. Αλλά περισσότερο με ενδιαφέρει η επίδοση. Το διαμάντι το αφιερώνω στην μάνα μου. Πρώτα μίλησα με την κοπέλα μου. Μου είπε μπράβο για την επίδοση. Πλέον θέλω να συνεχίσω τα μετάλλια και να κάνω μεγαλύτερες επιδόσεις. Μόνο το χρυσό στο παγκόσμιο ανοιχτού μου λείπει. Αυτό θέλω και στους Ολυμπιακούς Αγώνες να κερδίσω ξανά» είπε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα