Στίβος: Χάνει το Ευρωπαϊκό η Μπράντσο

Newsroom
Στίβος: Χάνει το Ευρωπαϊκό η Μπράντσο

bet365

Μία εκ των βασικών αντιπάλων της Στεφανίδη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, η Χόλι Μπράντσο, χάνει τη διοργάνωση καθώς τραυματίστηκε εκ νέου στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες.

Η «χάλκινη» ολυμπιονίκης του επί κοντώ, Χόλι Μπράντσο, μένει εκτός Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου. Η Βρετανίδα πρωταθλήτρια επρόκειτο να αγωνιστεί χθες στον τελικό του επί κοντώ, όμως αποσύρθηκε καθώς υπέστη νέο τράβηγμα.

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, η Μπράντσο παραδέχτηκε στη μικτή ζώνη πως η σεζόν «πιθανότατα τελείωσε» γι’ αυτήν.

Η απουσία της ουσιαστικά διευκολύνει περισσότερο το έργο της Κατερίνας Στεφανίδη που θα πάει για ένα ακόμη μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση. Η απουσία της Μπράντσο παράλληλα αδειάζει μία θέση που θα πάει με πρόσκληση στην πρώτη επιλαχούσα.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου είναι 4η κατά σειρά και ουσιαστικά χάνει αυτή τη στιγμή το Ευρωπαϊκό επειδή επί δύο εβδομάδες δεν έχει παραλάβει τα κοντάρια της από το Ορεγκον, με αποτέλεσμα να χάσει την ευκαιρία να κάνει αγώνες για να μπει στο ranking. Έναν αγώνα ήθελε με μια επίδοση πάνω από τα 4,20μ. για να κλείσει θέση για το Μόναχο και τώρα περιμένει να μάθει αν θα υπάρχουν άλλες τρεις ακυρώσεις ως τις 8 Αυγούστου για να πάρει πρόσκληση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα