Τεντόγλου: Αμφίβολος για το μίτινγκ της Καλλιθέας

Newsroom
Τεντόγλου: Αμφίβολος για το μίτινγκ της Καλλιθέας

bet365

Το μίτινγκ Αλμάτων της Καλλιθέας θα γίνει αύριο (25/5) στο στάδιο της Καλλιθέας με τον Μίλτο Τεντόγλου να αποφασίζει τελευταία στιγμή αν θα αγωνιστεί.

Το μίτινγκ αλμάτων της Καλλιθέας είναι αυτό που ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε το 8,60μ. στην περσινή σεζόν.

Ο φετινός αγώνας θα γίνει αύριο (25/5) με τον πρωταθλητή του μήκους να έχει δηλωθεί, ωστόσο η συμμετοχή του θα αποφασιστεί ώρες πριν την διεξαγωγή του.

Ο Τεντόγλου είχε έναν μικρό τραυματισμό στα «Παπαφλέσσεια» το περασμένο Σάββατο και ανάλογα την κατάστασή του θα αποφασίσει ο Γ. Πομάσκι αν θα τον αφήσει να αγωνιστεί ή θα τον προφυλάξει.

Το μίτινγκ πάντως θα έχει σπουδαία ονόματα από ελληνικής πλευράς όπως ο Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος θα κάνει στην ουσία τον πρώτο του αγώνα στη σεζόν του ανοιχτού. Ο τέταρτος στους Ολυμπιακούς του Τόκιο πήρε μέρες στο Diamond League της Ντόχα, το οποίο τελικά έγινε σε κλειστό στίβο, εξαιτίας των δυνατών ανέμων που επικρατούσαν την πόλη. Ο Καραλής στην Ντόχα έκανε 5,41 μ. επίδοση που θέλει να βελτιώσει στον αγώνα της Καλλιθέας.

Στις γυναίκες ξεχωρίζει η συμμετοχή της Πόλακ, ενώ στο τριπλούν ανδρών ξεχωρίζουν τρεις Κινέζοι, μεταξύ των οποίων ο «ασημένιος» ολυμπιονίκης του Τόκιο, Ζου Γιάμινγκ με ατομικό 17,57 μ. Από ελληνικής πλευράς ξεχωρίζει ο Ανδρέας Πανταζής, που πριν λίγες ημέρες έκανε 16,30 μ. στα Παπαφλέσσεια, καθώς και ο Νίκος Ανδρικόπουλος.

Η Σπυριδούλα Καρύδη αρχίζει και βρίσκεται σταδιακά το ρυθμό της και αύριο στην Καλλιθέα θα έχει ην ευκαιρία να επιδιώξει ένα καλό άλμα στο τριπλούν. Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι, στο ίδιο στάδιο έκανε πέρυσι 14,19 μ., ενώ πριν λίγες ημέρες στην Καλαμάτα "προσγειώθηκε" στα 6,45 μ. στο μήκος. Η Τόρι Φράκλιν (ΗΠΑ) είναι το μεγαλύτερο όνομα στο αγώνισμα με ατομικό ρεκόρ 14,84 μέτρα.

Η Μαρία Βούκοβιτς (Μαυροβούνιο) προέρχεται από το 1,95 μ. στην Καλαμάτα, σε έναν αγώνα όπου έδειξε πως είναι θέμα χρόνου να απειλήσει τα 2,00 μέτρα. Οι Ελληνίδες Τατιάνα Γκούσιν, Ιωάννα Ζάκκα και Δέσποινα Μαλταμπέ θα επιδιώξουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις της Καλαμάτας.

Στο ύψος Ανδρών ο Αντώνης Μέρλος θα επιδιώξει άλματα πάνω από το φετινό του 2,19 μ., ενώ στο μήκος των γυναικών η Ναταλία Μπέση και η Βασιλική Χαϊτίδου θα κυνηγήσουν να επαναλάβουν επιδόσεις ανάλογες των τελευταίων εμφανίσεων του. Η Φιλίππα Φωτοπούλου (Κύπρος) με 6,61 μ. έχει την κορυφαία επίδοση.

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα