Καραλής: Πρεμιέρα σήμερα στα Diamond League από την Ντόχα

Newsroom
Καραλής: Πρεμιέρα σήμερα στα Diamond League από την Ντόχα

bet365

Ο Εμμανουήλ Καραλής κόντρα στους Ντουπλάντις, Νίλσεν και Λαβιλενί σήμερα στο Κατάρ.

Η κορυφαία σειρά αγώνων του στίβου, τα Diamond League, ξεκινούν σήμερα στη Ντόχα με μοναδική ελληνική συμμετοχή αυτή του Εμμανουήλ Καραλή.

Ο 4ος ολυμπιονίκης πέρυσι στο Τόκιο, θα δώσει το παρών στο επί κοντώ όπου δεσπόζει το όνομα του Αρμάντ Ντουπλάντις, καθώς και των Νίλσεν, Λαβιλενί, Λίσεκ, Λάιτφουτ και Βλουν, σε μία κόντρα που θυμίζει… Τόκιο.

Ο Καραλής φέτος έχει κάνει 5,81μ. από τον κλειστό και θέλει να το ξεπεράσει εν όψει των δύο μεγάλων διοργανώσεων της σεζόν (Παγκόσμιο στο Γιουτζίν και Ευρωπαϊκό στο Μόναχο).

Στα άλλα αγωνίσματα ξεχωρίζουν οι παρουσίες των Μπαρσίμ, Ταμπέρι (συναντώνται ξανά μετά το Τόκιο όπου αποφάσισαν να μοιραστούν το χρυσό στο ύψος), Μπέντζαμιν, Κοπέγιο (400μ.), Ρόλερ, Βάντλεχ, Βέσελι (ακόντιο), Λάιλς, Ντε Γκράσε, Κέρλι (200μ.), Κεγιέλτσα, Κίπσανγκ (1.500μ.) στους άνδρες και στις γυναίκες των Ρίκετς, Μαμόνα (τριπλούν), Σόντερς, Τόμας – Τοντ (σφαιροβολία), Ουίμπο (400μ.), Νιοσάμπα, Κιπιέγκον (3.000μ.), Χάρισον, Κάνινγχαμ (100μ.εμπ.), Τζάκσον, Ασερ-Σμιθ, Κλαρκ (200μ.)

Το Diamond League της Ντόχα θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3 στις 19.00. Ο αγώνας του επί κοντώ είναι προγραμματισμένος για τις 18.00.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα