Στεφανίδη: Στα 4,50μ. σε αγώνες στις ΗΠΑ

Newsroom
Στεφανίδη: Στα 4,50μ. σε αγώνες στις ΗΠΑ

bet365

Τον δεύτερό της αγώνας για την θερινή περίοδο έκανε η Κατερίνα Στεφανίδη η οποία κέρδισε σε αγώνες του Πανεπιστημίου του Μπέιλορ.

Με στόχο να βρει ρυθμό εν όψει του καλοκαιριού, η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε τον δεύτερο αγώνα της επί αμερικανικού εδάφους.

Αυτή τη φορά ήταν σε αγώνες του Πανεπιστημίου του Μπέιλορ στο Τέξας όπου και κέρδισε στο επί κοντώ με άλμα στα 4,50μ.

Πριν μερικές ημέρες στο ντεμπούτο της για το 2022 έκανε 4,65μ. και συνέχισε τους αγώνες τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδος) με αυτό το 4,50μ. που ήρθε με την πρώτη προσπάθεια (νωρίτερα πέρασε τα 4,35μ.). Δοκίμασε και στα 4,60μ. χωρίς επιτυχία και πλέον σε δύο εβδομάδες (16 Απριλίου) θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στην Καλιφόρνια.

Στον ίδιο αγώνα συμμετείχε και η σπουδαία Τζεν Σουρ που με 4,50μ. επίσης ήταν δεύτερη λόγω προσπαθειών, ενώ τέταρτη ήταν μία άλλη Ελληνίδα, η Αριάδνη Αδαμοπούλου, με 4,15 μ.

Η Δεληγιάννη 2:06.27 στα 800μ.

Σε άλλους αγώνες στις ΗΠΑ, η Έλλη - Ευτυχία Δεληγιάννη, μία ημέρα από το ντεμπούτο της στον ανοιχτό στα 1.500 μ., αγωνίστηκε στο βασικό της αγώνισμα, τα 800 μέτρα.

Η νεαρή αθλήτρια κατέλαβε την τέταρτη θέση με 2:06.27 στους αγώνες του Πανεπιστημίου της στο Στάνφορντ σε μία ακόμη θετική παρουσία. Η Δεληγιάννη θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στις 15 Απριλίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα