Καλές επιδόσεις στην ημερίδα κλειστού στίβου στον Άγιο Κοσμά

Newsroom
Καλές επιδόσεις στην ημερίδα κλειστού στίβου στον Άγιο Κοσμά

bet365

Γεμάτο αγωνιστική δράση ήταν αυτό το Σάββατο το προπονητήριο του Αγίου Κοσμά.

Καλές για την εποχή επιδόσεις σημειώθηκαν στην ημερίδα που έγινε το Σάββατο (29/1) στο προπονητήριο του Αγίου Κοσμά. Η Άρτεμις Αναστασίου έτρεξε τα 150 μ. σε 17.44 επίδοση που δείχνει πως είναι σε θέση να τρέξει κάτω από το ρεκόρ (24.49) της στα 200 μ. στον κλειστό στίβο.

Η Αναστασίου νωρίτερα επικράτησε και στα 60 μ., με 7.54 επίδοση που βελτιώνει το ατομικό της 7.60. «Είμαι πολύ χαρούμενη με το σημερινό ξεκίνημα. Εχω βρει τον εαυτό μου και σε αυτό έχει παίξει καθοριστικό ρόλο ο προπονητής μου, Γιώργος Πομάσκι. Ο στόχος της χρονιάς είναι η συμμετοχή και μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου» είπε η αθλήτρια.

Καλή παρουσία πραγματοποίησε η Στέλλα Μιχαηλίδου (ΑΟ Ερμής), στα 60μ., που ήταν δεύτερη πίσω από την Αναστασίου με 7.57, επίδοση κοντά στο ατομικό της 7.56. Η τριάδα στα 60 μ. έκλεισε με την Παρασκευή Ανθή (ΑΟ Ερμής), που σημείωσε 7.69.

Στα 60 μ. των Ανδρών ο Γιάννης Βοσκόπουλος (ΑΟ Δρομέας Βάρης) ήταν νικητής με 6.84 και άφησε δεύτερο τον Νίκο Παναγιωτόπουλο (ΓΣ Άθλος Κερατσινίου) με 6.85, τρίτος τερμάτισε ο Γεράσιμος Καμπίτσης (ΣΑΚΑ) με 6.96.

Ο Παναγιωτόπουλος μετά τα 60 μ. έτρεξε και στα 150 μ. και τερμάτισε πρώτος σε 15.68. Ο αθλητής στις αρχές του χρόνου νόσησε από covid-19 κι έτσι έμεινε πίσω στις προπονήσεις.
Δεύτερος στα 150 μ. ήταν ο Σωτήρης Γκαραγκάνης (ΑΟ Κάλλιστος) με 16.00 και τρίτος ο έφηβος Γεράσιμος Καμπίτσης (ΣΑΚΑ) με 16.03. Ο Γκαραγκάνης συμμετείχε και στα 60 μ. ως συνοδός του χρυσού παραολυμπιονίκη Αθανάσιου Γκαβέλα και τερμάτισαν σε 7.10.

Στη διάρκεια του πρωινού προγράμματος αγωνίστηκε ο νεαρός σφαιροβόλος Δημήτρης Αντωνάτος (ΓΕ Κεφαλληνίας), που από την περσινή σεζόν είχε δείξει τις εξαιρετικές του ικανότητες. Ο 15χρονος στην πρώτη του συμμετοχή στους αγώνες κλειστού έστειλε τη σφαίρα στα 18,57 μ., επίδοση πολύ κοντά στο 18,71 μ., που είναι το ρεκόρ του από το καλοκαίρι 2021.
Ο Αντωνάτος θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στην ημερίδα του ΣΕΦ στις 13 Φεβρουαρίου. Ο αθλητής είναι ανάμεσα σε αυτούς που θα διεκδικήσουν συμμετοχή και μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18, που θα γίνει το καλοκαίρι στην Ιερουσαλήμ. Ο αθλητής γυμνάζεται με τους Γρηγόρη Τζωρτζιάδη και Γιώργο Αντωνάτο στην Κεφαλονιά.

Με το δεξί ξεκίνησε τους αγώνες του στη σεζόν και ένας άλλος αθλητής της κατηγορίας Κ18, ο Ανδέας Μίτα, του ΑΣ Πρέβεζας. Ο νεαρός ξεπέρασε με τη δεύτερη τα 2,06 μ. και βελτίωσε το απόλυτο ατομικό του ρεκόρ, το οποίο ήταν 2,05 μ. από το καλοκαίρι.

Μίτα

Ο νεαρός αθλητής, που γυμνάζεται με την Σίλα Γερόντα αναμένεται να είναι ένα από τους πρωταγωνιστές της εθνικής ομάδας στις διοργανώσεις της κατηγορίας Κ18.
Στη σφαιροβολία των Ανδρών ο Αννίβας Οικονόμου (ΑΕ Μεσογείων) επικράτησε με 16,23 μ. επίδοση που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ. Στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών η Μαρία Μαγκούλια (Εν. Καζώνης - Κάλυμνος 2000) ήταν πρώτη με 15,01 μέτρα. Δεύτερη με 13,86 ήταν η Μαρία Ανδρεάδη (ΓΣ Κερατσινίου) που ανήκει στην κατηγορία Κ20. Στο μήκος των ανδρών ο Αλέξανδρος Περιστέρης (ΓΑΣ Παιανίας) ξεκίνησε τη χρονιά με 7,25 μέτρα.


 

Τελευταία Νέα