Ενισχύθηκε με τον Γιώργο Μίνο ο Ολυμπιακός

Newsroom
Ενισχύθηκε με τον Γιώργο Μίνο ο Ολυμπιακός

bet365

O Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον δρομέα μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, τον Γιώργο Μίνο.

Αθλητής του τμήματος στίβου του Ολυμπιακού είναι ο Γιώργος Μίνος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού ΣΦΠ:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Μίνο. Ο Έλληνας αθλητής (ημ. γέννησης, 12/01/1988) εντάσσεται στο τμήμα Στίβου του Συλλόγου μας.

Ο διεθνής δρομέας μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων αγωνίζεται στα 3000m με φυσικά εμπόδια, 5km, 10km, 21km και στο Μαραθώνιο ενώ έχει συμμετοχές και διακρίσεις σε Διεθνείς Διοργανώσεις. Έχει κατακτήσει την 5η θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα το 2019 και το 2015 αλλά και στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες (2015).

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Μίνος ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Η νέα αγωνιστική χρόνια ξεκινάει με τον σύλλογο που αγάπησα από μικρός και έχω ζήσει αμέτρητες συγκινήσεις, χαρές μαζί με φίλους και συγγενείς. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος απο την νέα μου πολυεπίπεδη συνεργασία (Αθλητής και Σύμβουλος Διατροφής), είναι τιμή μου να αγωνίζομαι με τον σύλλογο των πρωταθλητών και θα βάλω τα δυνατά μου να φέρω περισσότερα πρωταθλήματα στον Πειραιά».

@Photo credits: Ολυμπιακός ΣΦΠ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα