Η Ουχάν πέρασε στην κανονικότητα και διοργανώνει μαραθώνιο αγώνα

Κώστας Ευθυμιάδης
Η Ουχάν πέρασε στην κανονικότητα και διοργανώνει μαραθώνιο αγώνα

bet365

Η πόλη της Ουχάν όπου εμφανίστηκε ο κορονοϊός, επέστρεψε στην κανονικότητα και θα φιλοξενήσει μαραθώνιο αγώνα με 10.000 δρομείς.

Το κακό του κορονοϊού ξεκίνησε στην Ουχάν στα τέλη του 2019.

Η πόλη της Κίνας πέρασε ένα σκληρότατο lockdown για μήνες, αλλά πλέον έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς. Και στις 24 Οκτωβρίου θα φιλοξενήσει το πρώτο μεγάλο αθλητικό event, τον διεθνή μαραθώνιο της πόλης.

Στον αγώνα αναμένεται να συμμετέχουν 10.000 δρομείς, ενώ υπολογίζεται ότι μαζί με τις δύο κούρσες μεγάλων αποστάσεων που θα γίνουν παράλληλα, οι συμμετοχές θα φτάσουν τις 26.000.

Για λόγους ασφαλείας θα υπάρχουν 200 υγειονομικοί στην διάθεση των διοργανωτών, με όσους θέλουν να ταξιδέψουν στην πόλη για τον αγώνα, να πρέπει να έχουν «πιστοποιητικό υγείας», συμπεριλαμβανομένων των αθλητών, καθώς και ένα αρνητικό τεστ κορονοϊού το αργότερο επτά ημέρες πριν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα