Ο Τσιάμης πήρε πρόσκληση για το Τόκιο!

Κώστας Ευθυμιάδης
Ο Τσιάμης πήρε πρόσκληση για το Τόκιο!

bet365

Ο ΣΕΓΑΣ έλαβε πρόσκληση για την παρουσία του Τσιάμη στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Πριν από λίγο ο ΣΕΓΑΣ έλαβε πρόσκληση για την παρουσία του Δημήτρη Τσιάμη στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Η αποχώρηση ενός Κουβανού αθλητή που αυτομόλησε στην Ισπανία, άδειασε μία θέση και ο Τσιάμης που ήταν μία θέση εκτός στα ranking βγήκε κερδισμένος.

Αυτό που μένει να φανεί είναι αν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο Τόκιο καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και κάνει θεραπείες ώστε να προλάβει τους Αγώνες. Δεν έχει προπονηθεί και έτσι όλα είναι ανοιχτά για την συμμετοχή του στην διοργάνωση, αλλά ο ΣΕΓΑΣ αναμένεται να κάνει αποδεκτή την πρόσκληση και να τον στείλει έστω για την συμμετοχή αν θα είναι σε θέση να αγωνιστει. Ετσι θα γίνει το 20ο μέλος της εθνικής ομάδας του στίβου.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED