Η εκδίκηση της Μάντσεστερ Σίτι ήταν σκληρή και την πανηγυρίσαμε με φωνές και με τις πιο λαχταριστές μακαρονάδες

Η εκδίκηση της Μάντσεστερ Σίτι ήταν σκληρή και την πανηγυρίσαμε με φωνές και με τις πιο λαχταριστές μακαρονάδες

Οι βραδιές Champions League με Mailo’s The Pasta Project από τη Wolt δεν ήταν ποτέ πιο απολαυστικές.

«Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται πάντα κρύο» σκέφτονται όλοι μετά τη λήξη του χτεσινού ημιτελικού του Champions League μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «Σίτιζενς» περίμεναν πώς και πώς το φετινό ματς μετά τον περσινό αποκλεισμό της ομάδας τους στα ημιτελικά, λίγο πριν πιουν νερό από την πηγή, και στο Gazzetta όλοι ένιωθαν έτοιμοι από καιρό για τη μεγάλη στιγμή.

Πριν, όμως, ανοίξουμε τις τηλεοράσεις και βάλουμε στη διαπασών τα ηχεία, έπρεπε να τακτοποιηθεί ένα πολύ σημαντικό πράγμα: το φαγητό μας. Με συνοπτικές διαδικασίες παραγγείλαμε τέλειες μακαρονάδες από την αγαπημένη μας street food συνήθεια, το Mailo’s The Pasta Project που μπορούμε να βρούμε αποκλειστικά στη Wolt.

mailos_wolt

Γιατί χωρίς μια απόλυτα χορταστική μακαρονάδα φτιαγμένη από φρέσκα ζυμαρικά και φρέσκιες, χειροποίητες σάλτσες που μας ταξιδεύουν γευστικά, ποδόσφαιρο δε γίνεται! Άλλωστε, το ίδιο ακριβώς κάναμε και στο Μίλαν – Νάπολι αλλά και στο Μίλαν - Ίντερ, οπότε το λες και γρουσουζιά να σπάσουμε μία τόσο επιτυχημένη «συνταγή» ποδοσφαίρου.

image

Μπάλα χωρίς τον παράδεισο των μακαρονάδων aka Mailo's δε γίνεται

Σε αντίθεση με την εκδίκηση της Σίτι, οι μακαρονάδες μας έφτασαν μέσα σε λίγα λεπτά καυτές στο γραφείο από τη Wolt και καταλαβαίνεις ότι επικράτησε πανικός. Τα αρώματα από τις φρέσκες σάλτσες που μαγειρεύονται καθημερινά στις ανοιχτές κουζίνες Mailo’s ξεχύθηκαν στον χώρο πριν καν βγουν από τις σακούλες της Wolt.

Ο καθένας επέλεξε τα ζυμαρικά της επιλογής του (rigatoni, campanelle ή casarecce), τα οποία παρασκευάζονται επίσης κάθε μέρα μπροστά στα μάτια μας στη μηχανή ζυμαρικών του Mailo's από βιολογικό σιμιγδάλι και νερό, και το συνδύασε με ιδιαίτερες συνταγές, προσθέτοντας ως ένας άλλος σεφ έξτρα υλικά της επιλογής του. Για τη χθεσινή βραδιά, η Parmesan Chicken με κοτόπουλο, κρέμα παρμεζάνας, φρέσκα μανιτάρια και εστραγκόν, η Creamy Aglio-Olio με σκόρδο, πιπεριά chili, παρμεζάνα, μαϊντανό και κρέμα, η Beef Ragu με σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι σε σάλτσα φρέσκιας ντομάτας με μυρωδικά, η Tomato and Basil και η Pesto Genovese με σάλτσα από φρέσκο βασιλικό, λάδι σκόρδου, κουκουνάρι και πεκορίνο ήταν αυτές που κέρδισαν το newsroom, το οποίο ήταν πια απόλυτα έτοιμο για το μεγάλο ματς.

mailos_wolt

Έχοντας τις λαχταριστές μας μακαρονάδες στο χέρι, αρχίσαμε σιγά-σιγά να σχολιάζουμε τις φάσεις του παιχνιδιού. Πριν καν, όμως, προλάβουμε να πούμε τα βασικά, ο Μπερνάρντο Σίλβα δίψαγε για «αίμα». Μόλις στο 23’, ο Πορτογάλος Μέσος άνοιξε το σκορ με ένα αποφασιστικό γκολ. Οι πανηγυρισμοί στο Gazzetta ακούστηκαν σε όλο το κτίριο, αλλά ενώ ακόμη δεν είχαμε σταματήσει να τον αποθεώνουμε, ο 28χρονος σκόρερ έκανε με μία μαεστρική κεφαλιά το 2-0 για τη Σίτι στο 37'.

Κρατώντας σφιχτά τα Mailo’s για να μη μας πέσουν από τον ενθουσιασμό, πλέον αρχίσαμε να ξεκαθαρίζουμε στο μυαλό μας προς τα πού πήγαινε ο αγώνας, δηλαδή προς τον θρίαμβο της Σίτι. Τελικά, δεν είχαμε άδικο, αλλά κανείς μας δεν μπορούσε να φανταστεί τη συνέχεια.

Το 4-0 που θα θυμόμαστε για καιρό

mailos_wolt

Όλοι περιμέναμε κάποια αντίδραση από τη Ρεάλ, κάτι που να δείξει σημάδια ζωής, ότι ακόμη ήταν ζωντανή στο παιχνίδι. Ταυτόχρονα, παίρναμε δύναμη και -φυσικά- απόλαυση από τα αχνιστά, ζουμερά Mailo’s Cups στα χέρια μας. Ώσπου φτάνει το 76’, ο Ακάντζι σουτάρει για το γκολ, ο Μιλιτάο της Ρεάλ μπαίνει στη μέση για να διώξει και στέλνει την μπάλα κατευθείαν στα δίχτυα του Κουρτουά.

Το παιχνίδι τότε είχε σίγουρα τελειώσει και στο 90’ ήμασταν έτοιμοι να αρχίσουμε να τα μαζεύουμε (μάλλον και οι παίκτες της Ρεάλ). Ένα λεπτό μετά, ο Άλβαρεζ είχε τον τελευταίο λόγο και σφράγισε με το γκολ του το 4-0 για ένα ματς που σίγουρα οι «Πολίτες» και οι Μαδριλένιοι θα θυμούνται για καιρό. Όπως εμείς που θα θυμόμαστε ότι παρακολουθήσαμε μία σκληρή ποδοσφαιρική εκδίκηση, απολαμβάνοντας τις υπέροχες, χορταστικές μακαρονάδες Mailo’s.


mailos_wolt

Αν θες να το ζήσεις κι εσύ με την παρέα σου όπως εμείς στο Gazzetta, τότε μπορείς να απολαύσεις τη μοναδική μακαρονάδα στο κόκκινο Mailo’s CUP σε κάποιο από τα 26 καταστήματα Mailo's, στην άνεση του σπιτιού σου ή ακόμα και στο γραφείο με delivery αποκλειστικά μέσω Wolt! Μάλιστα, αν δεν έχεις δοκιμάσει ακόμη ούτε τη Wolt ούτε τα Mailo’s, σου έχουμε την ιδανική ευκαιρία. Με τον κωδικό GETMAILOS5 θα έχεις έκπτωση 5 ευρώ στην πρώτη σου παραγγελία.

Aκολούθησε το Mailo ‘s The Pasta Project σε Instagram και TikTok, καθώς επίσης και τη Wolt σε Instagram και TikTok.

Φωτογραφίες: Χρήστος Λώλος