Μακαρονάδες, μπάλα και Μίλαν - Ίντερ: Ζήσαμε τον ημιτελικό του Champions League με τον ιδανικό τρόπο

Μακαρονάδες, μπάλα και Μίλαν - Ίντερ: Ζήσαμε τον ημιτελικό του Champions League με τον ιδανικό τρόπο

Βραδιές Champions League και Mailo’s The Pasta Project από τη Wolt πάνε μαζί.

Μπορεί η υπόθεση «τίτλος» στην Ιταλία να έχει κριθεί, με τη Νάπολι να έχει στεφθεί ήδη πρωταθλήτρια, ωστόσο στο Champions League δύο άλλες ιταλικές δυνάμεις συγκρούνται με στόχο μια θέση στον μεγάλο τελικό. Μίλαν και Ίντερ τέθηκαν αντιμέτωπες στον πρώτο ημιτελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και όπως συμβαίνει σε κάθε σπουδαία αναμέτρηση, η ομάδα του Gazzetta παρατάχθηκε από νωρίς στο newsroom, το δικό της «γήπεδο», προκειμένου να καλύψει με τον δικό της μοναδικό τρόπο τον αγώνα.

Βραδιά Champions League, όμως, χωρίς φαγητό δεν γίνεται. Έτσι στα HQ του Gazzetta όταν τέθηκε το ερώτημα «τι παραγγέλνουμε;», η απάντηση ήταν ομόφωνη: «Mailo’s The Pasta Project από τη Wolt»! Βλέπεις, η τέλεια φρέσκια μακαρονάδα τους έγινε η αγαπημένη μας street food συνήθεια. Την είχαμε τιμήσει άλλωστε και κατά τη διάρκεια της άλλης μεγάλης ιταλικής «μονομαχίας» ανάμεσα σε Μίλαν και Νάπολι για τα προημιτελικά.

....

Η παραγγελία δόθηκε εύκολα και γρήγορα μέσω του app της Wolt (κάπου εδώ να σημειώσουμε ότι τα Mailo’s θα τα βρεις αποκλειστικά στη Wolt) και λίγα λεπτά πριν τη σέντρα του ματς οι λαχταριστές μακαρονάδες είχαν ήδη φτάσει στα γραφεία μας.

image

O καλύτερος συνδυασμός για μπάλα

Το Mailo’s είναι ο παράδεισος των μακαρονάδων καθώς θα απολαύσεις μόνο φρέσκα ζυμαρικά, τα οποία παρασκευάζονται κάθε μέρα μπροστά στα μάτια σου στη μηχανή ζυμαρικών του Mailo's, από βιολογικό σιμιγδάλι και νερό! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις το αγαπημένο σου φρέσκο ζυμαρικό (rigatoni, campanelle, ή casarecce), να προσθέσεις μία από τις 10 φρέσκιες σάλτσες τους και να γίνεις εσύ ο σεφ της μακαρονάδας σου.

Οι επιλογές του team του Gazzetta πάντως κινήθηκαν κυρίως στα μονοπάτια της Pesto Genovese με σάλτσα από φρέσκο βασιλικό, λάδι σκόρδου, κουκουνάρι και πεκορίνο, του Beef Ragu με σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι σε σάλτσα φρέσκιας ντομάτας με μυρωδικά, του Creamy Aglio-Olio με σκόρδο, πιπεριά chili, παρμεζάνα, μαϊντανό και κρέμα, αλλά και του Parmesan Chicken με κοτόπουλο, κρέμα παρμεζάνας, φρέσκα μανιτάρια και εστραγκόν.

Πριν προλάβουμε να καθίσουμε και να απολαύσουμε τις χορταστικές μακαρονάδες μας, η Ίντερ «πάγωσε» το Σαν Σίρο με το γκολ του Έντιν Τζέκο στο 8ο μόλις λεπτό. Τα κεντρικά του Gazzetta είχαν «χωριστεί» στα δύο, με τους μισούς που υποστήριζαν τη Μίλαν να απογοητεύονται από νωρίς και τους φανς της Ίντερ να σηκώνονται από τις καρέκλες τους. Χωρίς να αφήνουν βέβαια από τα χέρια τους τα cups των Mailo's.

....

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι δεν ήθελε να μας αφήσει να φάμε. Μετά το πρώτο «σοκ», ακολούθησε και δεύτερο, τρία λεπτά αργότερα. Ο Χενρίχ Μεχιταριάν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 2-0 για την Ίντερ στο 11ο λεπτό. Με το προβάδισμα των «νερατζούρι» να έχει «γραφτεί» από νωρίς, είχαμε πλέον την ευκαιρία να πέσουμε με τα μούτρα στις χορταστικές μακαρονάδες μας.

Το δοκάρι στο σουτ του Τσαλχάνογλου στο 16’ παραλίγο να «τελειώσει» πρόωρα την υπόθεση πρόκριση, ενώ η πρώτη απάντηση από πλευράς Μίλαν ήρθε με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, όταν ο Καλάμπρια με τακουνάκι έστειλε τη μπάλα λίγο έξω από το τέρμα.

Επιμένουμε ιταλικά

....

Το αμέσως επόμενο λεπτό ξεκίνησαν οι διαφωνίες στην αίθουσα σύνταξης. Όχι για τη νοστιμιά των Mailo’s (αυτό ήταν αδιαπραγμάτευτο), αλλά για το αν ήταν ή όχι πέναλτι το πέσιμο του Λαουτάρο Μαρτίνες στην μεγάλη περιοχή της Μίλαν. Τελικά χρειάστηκε η βοήθεια του VAR με τον διαιτητή να παίρνει πίσω την απόφασή του και το ματς να συνεχίζεται κανονικά.

Παρά την προσπάθεια της Μίλαν στο δεύτερο ημίχρονο (είχε και δοκάρι με τον Τονάλι στο 63’), το σκορ δεν άλλαξε. Η Ίντερ έχει λοιπόν μια τεράστια ευκαιρία στον επαναληπτικό αγώνα να προκριθεί στον τελικό του Champions League κι εμείς έχουμε επίσης μια ακόμη ευκαιρία να απολαύσουμε μια βραδιά με κορυφαίο ποδοσοφαιρικό παιχνίδι μαζί με τις τέλειες φρέσκιες μακαρονάδες των Mailo's, που όπως φάνηκε είναι ο καλύτερος συνδυασμός για μπάλα!

Αν θες να το ζήσεις κι εσύ με την παρέα σου όπως εμείς στο Gazzetta, τότε μπορείς να απολαύσεις τη μοναδική μακαρονάδα στο κόκκινο Mailo’s CUP σε κάποιο από τα 26 κατάστηματα Mailo's, στην άνεση του σπιτιού σου ή ακόμα και στο γραφείο με delivery αποκλειστικά μέσω Wolt!

....

Μάλιστα, αν δεν έχεις δοκιμάσει ακόμη ούτε τη Wolt ούτε τα Mailo’s, σου έχουμε την ιδανική ευκαιρία. Με τον κωδικό GETMAILOS5 θα έχεις έκπτωση 5 ευρώ στην πρώτη σου παραγγελία και θα το απολαύσεις στο έπακρο.

Aκολούθησε το Mailo ‘s The Pasta Project σε Instagram και Tik Tok.

Φωτογραφίες: Χρήστος Λώλος

image