Gazzetta Awards 2022 by bwin: Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ο «Αθλητής της Χρονιάς»

Gazzetta Awards 2022 by bwin: Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ο «Αθλητής της Χρονιάς»

Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, το Gazzetta διοργάνωσε την μεγαλύτερη διαδικτυακή ψηφοφορία στην Ελλάδα, που κράτησε έναν ολόκληρο μήνα (από τις 5/1 μέχρι τις 5/2) για να δούμε ποιους θεωρείτε εσείς ως τους κορυφαίους των κορυφαίων κι εσείς αγκαλιάσατε ξανά τη διαδικασία, αναδεικνύοντας με τις ψήφους σας τους καλύτερους για το 2022!

Και όχι μόνο αυτό, αλλά για όγδοη συνεχόμενη χρονιά σημειώσαμε ρεκόρ συμμετοχής, καθώς φέτος φτάσαμε τις 142.479 ψήφους! Και από σήμερα, ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε τη διαδικασία της ανακοίνωσης των νικητών, που θα κορυφωθεί στις 20 Φεβρουαρίου, στην τελετή βράβευσης, που θα μεταδοθεί φυσικά και ζωντανά από το Gazzetta! Αλλά περισσότερες λεπτομέρειες γι’ αυτή την ειδική βραδιά θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.

«Αθλητής της Χρονιάς» ο Μίλτος Τεντόγλου

Και ξεκινάμε τις ανακοινώσεις των νικητών σήμερα από την κατηγορία του «Αθλητή της Χρονιάς», στην οποία η αλήθεια είναι, πως δεν έγινε κάποιο… ντέρμπι! Κι αυτό γιατί ο Μίλτος Τεντόγλου σάρωσε, μαζεύοντας το 53,6% των ψήφων, που μεταφράζεται σε 76.469 ψήφους!

Μίλτος Τεντόγλου

Ο Έλληνας Πρωταθλητής του μήκους ήταν από τις πρώτες ημέρες στην κορυφή των προτιμήσεών σας και όσο περνούσε ο καιρός, άνοιγε ακόμα περισσότερο τη διαφορά από τους υπολοίπους. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που βρέθηκε στη δεύτερη θέση είχε σχεδόν 50.000 ψήφους διαφορά!

Αναλυτικά οι τρεις πρώτοι της κατηγορίας «Αθλητής της Χρονιάς» των Gazzetta Awards 2022 by bwin:

  • 1. Μίλτος Τεντόγλου: 76.369 ψήφοι
  • 2. Γιάννης Αντετοκούνμπο: 18.522 ψήφοι
  • 3. Λευτέρης Πετρούνιας: 12.965 ψήφοι

Τις ερχόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι νικητές και οι νικήτριες και των υπόλοιπων κατηγοριών, όπως και οι Hall of Famers που θα βραβευτούν για την προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό στην ειδική τελετή βράβευσης στις 20 Φεβρουαρίου.

Όλα αυτά φυσικά δεν θα μπορούσαν να επιτευχθούν χωρίς την τεράστια υποστήριξη των χορηγών μας, οι οποίοι αγκάλιασαν τα Gazzetta Awards 2022 by bwin, βοήθησαν να φτάσουμε σε ένα ακόμη ρεκόρ και θα δώσουν κι αυτοί με τη σειρά τους το παρών στην τελετή βράβευσης!

H bwin είναι ένα από τα μεγαλύτερα brands τυχερών παιγνίων παγκοσμίως. Ανήκει στον Όμιλο της Entain plc (LSE:ENT), η οποία είναι μια διεθνής εισηγμένη εταιρεία gaming. Η Entain βρίσκεται στη λίστα FTSE100. Η bwin, δραστηριοποιείται σε πολλές ευρωπαϊκές αγορές και αποτελεί κορυφαίο διαδικτυακό προορισμό αθλητικής διασκέδασης & live καζίνο στην Ελλάδα. Η πρωτοποριακή της πλατφόρμα, με απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια και το υπεύθυνο παιχνίδι, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στον παίκτη, διαθέτοντας χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές, νέες αγορές κάθε μέρα, ενισχυμένες αποδόσεις και μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών.

Η bwin στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό αφού τα τελευταία χρόνια αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Εθνικό Χορηγό της EuroLeague, Μεγάλο Χορηγό της ομάδας μπάσκετ Περιστέρι Bwin, Επίσημο Χορηγό του UEFA Europa League και του UEFA Conference League, ενώ με το πρόγραμμα Team Future, στηρίζει 15 ταλαντούχους αθλητές ατομικών αγωνισμάτων που προσπαθούν καθημερινά να πετύχουν τους στόχους τους. Παράλληλα, τα μεγαλύτερα αθλητικά events της χώρας, διεξάγονται με την υποστήριξη της bwin, θέτοντας ως προτεραιότητα την ανάπτυξη του ελληνικού αθλητισμού και την προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Τέλος το κοινωνικό αποτύπωμα της bwin μέσω της ανακατασκευής γηπέδων σε ακριτικές περιοχές της Ελλάδας σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», καταδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή της εταιρίας απέναντι στην κοινωνία με στόχο να βελτιώσει την καθημερινότητα των παιδιών και να τους δώσει πρόσβαση στον αθλητισμό και τη διασκέδαση, ανεξάρτητα της γεωγραφικής περιοχής που ζουν.

Tα φετινά Awards έχουν μια αλλαγή, σε σχέση με πέρυσι, καθώς προστέθηκε μια έξτρα κατηγορία από τo ULTREX, το οποίο σας κάλεσε να επιλέξετε το κορυφαίο γκολ της χρονιάς που πέρασε, στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. To ULTREX καταπολεμά τη λιπαρότητα, εξαφανίζει την πιτυρίδα και χαρίζει έντονη αίσθηση φρεσκάδας. Με θάρρος σε κάθε πρόκληση!

Tα φετινά Gazzetta Awards υποστηρίζουν η ΔΕΗ, η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, η Herbalife Nutrition, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της διατροφής, είναι η πρώτη εταιρεία στον κόσμο στις κατηγορίες των υποκατάστατων γεύματος και των πρωτεϊνούχων συμπληρωμάτων διατροφής συνδυαστικά. Με 42 χρόνια εμπειρίας, από το 1980, αλλάζει τους ζωές των ανθρώπων με σπουδαία προϊόντα διατροφής που πωλούνται σε περισσότερες από 90 χώρες, εμπνέοντάς τους να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής, καθώς και η εταιρία ένδυσης Gabba, το premium denim brand από τη Δανία που έχει κερδίσει το ανδρικό κοινό.

Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας!