Το Gazzetta Night «απογείωσε» τη Μουντιαλική εμπειρία

Το Gazzetta Night «απογείωσε» τη Μουντιαλική εμπειρία

Τι καλύτερο από το να παρακολουθήσεις Μουντιάλ στο σπίτι σου; Να το δεις μαζί με τον κολλητό σου. Γίνεται και καλύτερο όμως. Να το δεις με την παρεά του Gazzetta σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Και όχι κάποιο Αυστραλία-Τυνησία (no hard feelings στα συμπαθητικά «καγκουρό» και στην αξιόμαχη Τυνησία), αλλά το μεγαλύτερο ματς των ομίλων. Το Ισπανία-Γερμανία. Ενας αγώνας που είχε ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον μετά την ήττα των πάντσερ στην πρεμιέρα από την Ιαπωνία.

Παίρνει κι άλλο; Παίρνει και παραπαίρνει γιατί στην παρέα ήταν και οι Legends. Ο Αντώνης Νικοπολίδης και ο Τραϊανός Δέλλας οι οποίοι με την βοήθεια του Γιώργου Λέντζα και της ποδοσφαιροπαρέας του από το Football Stories μάς έβαλαν άμεσα στο κλίμα του αγώνα.

Gazzetta Night

Σε συνδυασμό μάλιστα με το photobooth της Stoiximan που σε «έντυνε» με τα χρώματα της Ισπανίας ή της Γερμανίας, τα ξεχωριστά κοκτέιλς από το Dewar's whisky και τις δύο γιγαντοοθόνες της TCL μέσα από τις οποίες παρακολουθήσαμε το ματς, η μουντιαλική εμπειρία πήγε σε άλλο επίπεδο.

image

Οι Legends

Με Νικοπολίδη και «Κολοσσό» δεν έχασε κανείς. Κάτι θα θυμάστε από το Euro 2004. Εντάξει, είχαμε χάσει από την Ρωσία τότε, στον όμιλο, αλλά ήταν η πιο γλυκιά ήττα στην ιστορία της Εθνικής μας ομάδας.

Και τελικά δεν έχασε ούτε η Ισπανία, ούτε η Γερμανία. Ο Τραϊανός Δέλλας και ο Αντώνης Νικοπολίδης μας τίμησαν με την παρουσία τους στο Gazzetta Night για να ζήσουν κι αυτοί την Μουντιαλική εμπειρία και να παρακολουθήσουν την τιτανομαχία.

Δελλας

Κι επειδή όπως γράψαμε με «Τράι» και Αντώνη δεν έχασε κανείς, τρεις τυχεροί κέρδισαν κιόλας δώρα από την TCL στο ημίχρονο του αγώνα με τους Legends να κάνουν την κλήρωση.

image

Ο κόσμος

Το Gazzetta Night είναι ο κόσμος του. Και για το Ισπανία-Γερμανία 10 τυχεροί που κληρώθηκαν από την συμμετοχή τους στο Instagram μαζί με τον φίλο τους ή την φίλη τους βρέθηκαν στο Σημείον Piree για να απολαύσουν το Ισπανία - Γερμανία.

Κι εκτός από την ματσάρα (η αλήθεια ειναι πως Ισπανία και Γερμανία έπαιζαν σε διαφορετικό ρυθμό από τους μέχρι τώρα αγώνες που είδαμε στο Μουντιάλ) που παρακολουθήσαν οι συνολικά 20 τυχεροί που βρέθηκαν κοντά μας, μπήκαν από νωρίς σε Μουντιαλικό mood στο Gazzetta Night.

Gazzetta Night

Eγιναν ένα με την παρέα του Gazzetta, μπήκαν στην κλήρωση για δώρα, έφαγαν, ήπιαν και έκαναν ένα ευχάριστο διάλειμμα από τους... καναπέδες των σπιτιών τους μπαίνοντας πολύ περισσότερο σε Μουντιαλικό κλίμα.

image

Η ΤCL

Το ματς ξεκίνησε και οι καλεσμένοι το απήλαυσαν μέσα από τι οθόνες της TCL, brand τεχνολογίας από τους κορυφαίους κατασκευαστές τηλεοράσεων και κινητών συσκευών στον κόσμο, με τις τηλεοράσεις να έχουν πλέον κατακτήσει την 3η θέση πωλήσεων διεθνώς και την 2η θέση στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, δημιούργησαν την καλύτερη εικόνα για έναν τόσο σημαντικό αγώνα του φετινού Μουντιάλ. Η υψηλή ευκρίνεια και ο τρομερός ήχος, έδωσε σε όλους την αίσθηση ότι βλέπουν το ματς σαν να βρίσκονταν μέσα στο γήπεδο του Κατάρ. Το γκολ της Ισπανίας με τον Μοράτα, αλλά και η ισοφάριση της Γερμανίας τα τελευταία λεπτά που τους κράτησε μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης, ήταν τα highlights του αγώνα!

Ακόμα και το ημίχρονο του Gazzetta Night ήταν απολαυστικό.

Gazzetta Night

Ο Γιώργος Λέντζας με τη βοήθεια του Τραϊανού Δέλλα και του Αντώνη Νικοπολίδη, κλήρωσαν σε τρεις τυχερούς νικητές μία τηλεόραση TCL, ένα tablet TCL και ένα smartphone TCL.

image

Η Stoiximan

Μετά την απαραίτητη εισαγωγή, είχε έρθει η ώρα για τους καλεσμένους να επιλέξουν την ομάδα που θα υποστήριζαν. Και όχι μόνο θα υποστήριζαν, αλλά θα φορούσαν και την φανέλα της, χάρη στο booth που είχε στήσει στον χώρο η Stoiximan, Επίσημος Ευρωπαϊκός Υποστηρικτής Παγκόσμιου Κύπελλου FIFA 2022.

Φούριας Ρόχας ή Πάντσερ; Πριν το ματς οι περισσότεροι επέλεγαν να... ντυθούν με τα χρώματα της Ισπανίας αλλά υπήρξαν και αυτοί που οι Γερμανοί...ήταν φίλοι τους. Στο photobooth της Stoiximan με μία απλή κίνηση των χεριών σου είχες φωτογραφία με την φανέλα της Ισπανίας ή της Γερμανίας.

Gazzetta Night

Τελικά ουδείς πανηγύρισε. Η ισοπαλία ήταν βολική για την Ισπανία και ταυτόχρονα η Γερμανία δεν μέτρησε δεύτερη σερί ήττα μετά από αυτή της Ιαπωνίας στην πρεμιέρα του Μουντιάλ.

image

Το Dewar's

Και όλα αυτά συνέβαιναν, ενώ απολαμβάναμε ουίσκι. Δεν γινόταν άλλωστε να διοργανωθεί μια ποδοσφαιρική βραδιά χωρίς ουίσκι. Και τι ουίσκι; Στο ειδικό μπαρ που έστησε αποκλειστικά για εμάς το Dewar’s Blended Scotch Whisky, είχαμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε τις δύο νέες προσθήκες της σειράς 8 ετών παλαίωσης «CASK SERIES». Πρόκειται για το Dewar’s Caribbean Smooth και Dewar’s Ilegal Smooth, δύο σκωτσέζικα whiskies διπλής παλαίωσης που ολοκληρώνουν την ωρίμανσή τους σε βαρέλια που πριν φιλοξενούσαν ρούμι και mezcal αντίστοιχα για extra smooth γεύση.

...

To τελικό x βρήκε τους υποστηρικτές και των δύο ομάδων να τσουγκρίζουν τα ποτήρια τους και να συζητούν όλα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

image

Το ραντεβού

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με πολλά χαμόγελα, αναμνηστικές selfies και μια υπόσχεση. Νικητές, διοργανωτές και καλεσμένοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο Gazzetta Night που θα στηθεί ξανά στην επόμενη μεγάλη αθλητική διοργάνωση.

Φωτογραφίες: Τζίνα Σκανδάμη, Λάμπρος Στοιχειός